ριξε ρε γαμα το μουνοπανοΔύσκολο....δεν μπορώ χωρίς βάτραχο!![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
ριξε ρε γαμα το μουνοπανοΔύσκολο....δεν μπορώ χωρίς βάτραχο!![]()
Ο μέμος ποιος είναι?ριξε ρε γαμα το μουνοπανο![]()
μεμοσαν αλλα ριξε στον πρεζακια γιατι θελω να κοιμηθω και κοιμαμαι ορθιοςΟ μέμος ποιος είναι?
Θέλω να το σκεφτώ!Πάνε για ύπνο!μεμοσαν αλλα ριξε στον πρεζακια γιατι θελω να κοιμηθω και κοιμαμαι ορθιος![]()
το νου σου ριξε δαγκωτο στον καριοληΘέλω να το σκεφτώ!Πάνε για ύπνο!
Tον ψηφισε το κοτοπουλακι ρε. Μεσα ειναι το μουνι.μεμοσαν αλλα ριξε στον πρεζακια γιατι θελω να κοιμηθω και κοιμαμαι ορθιος![]()
Καληνύχτα!το νου σου ριξε δαγκωτο στον καριοληκαληνυχτα
μεσα ειναι ο ξεκωλιαρης πουπουλος;γαμω τα κοκαλακια σου ρε σταματακηTον ψηφισε το κοτοπουλακι ρε. Μεσα ειναι το μουνι.![]()
Ναι αυτόν ψήφισα τελικά, δεν τον ξέρω και δεν μου πάει καρδιά να ψηφίσω τον βάτραχο!Tον ψηφισε το κοτοπουλακι ρε. Μεσα ειναι το μουνι.![]()
ρε μαν πας καλα;εχω που εχω τα δικα μου με πληγωνεις και εσυ; :'(Ναι αυτόν ψήφισα τελικά, δεν τον ξέρω και δεν μου πάει καρδιά να ψηφίσω τον βάτραχο!
Μα αλήθεια σου λέω!Χίλια συγνώμη αλλά για έναν λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, δεν μου πάει καρδιά να τον ψηφίσω!Έπρεπε να έχει και τον νικ η ψηφοφορία να του ρίξω δαγκωτό!ρε μαν πας καλα;εχω που εχω τα δικα μου με πληγωνεις και εσυ; :'(
μαγια σας εχει κανει ο μπινες;2 πικρες ειναι πολλες για μενα στο ιδιο βραδυΜα αλήθεια σου λέω!Χίλια συγνώμη αλλά για έναν λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, δεν μου πάει καρδιά να τον ψηφίσω!Έπρεπε να έχει και τον νικ η ψηφοφορία να του ρίξω δαγκωτό!
Μα αν ήταν να διαλέξω κάποιον, δεν θα διάλεγα τον βάτραχο!Χωρίς αυτόν δεν θα έχει νόημα το thread!Με ποιον θα γελάμε μετά?????μαγια σας εχει κανει ο μπινες;2 πικρες ειναι πολλες για μενα στο ιδιο βραδυ
εισαι υπευθυνος Ολλανδε που θα παω αυπνος στην δουλεια.Εσυ και κατι αλλο :'( αλλα η δικη σου ψηφος με μαχαιριασε :'(Μα αν ήταν να διαλέξω κάποιον, δεν θα διάλεγα τον βάτραχο!Χωρίς αυτόν δεν θα έχει νόημα το thread!Με ποιον θα γελάμε μετά?????
Δεν ήξερα οτι θα το πάρεις τόσο κατάκαρδα!εισαι υπευθυνος Ολλανδε που θα παω αυπνος στην δουλεια.Εσυ και κατι αλλο :'( αλλα η δικη σου ψηφος με μαχαιριασε :'(
και ομως :'( παω να ξαπλωσω.Προδοσια; Ολλανδε προδοσια.Καληνυχτα :'(Δεν ήξερα οτι θα το πάρεις τόσο κατάκαρδα!![]()
Καληνύχτα!Θα επανορθώσω αύριο!και ομως :'( παω να ξαπλωσω.Προδοσια; Ολλανδε προδοσια.Καληνυχτα :'(
Μα αλήθεια σου λέω!Χίλια συγνώμη αλλά για έναν λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, δεν μου πάει καρδιά να τον ψηφίσω!Έπρεπε να έχει και τον νικ η ψηφοφορία να του ρίξω δαγκωτό!
και ομως :'( παω να ξαπλωσω.Προδοσια; Ολλανδε προδοσια.Καληνυχτα :'(