kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Μαν εγω ψαχνω για γαμο μια απο τις ψωλες του μπουρδελα. ;)
μαν προσοχή σχεδόν όλες είναι αριστερές ;)
Μαν εγω ψαχνω για γαμο μια απο τις ψωλες του μπουρδελα. ;)
Θα κανουμε "ελευθερη ενωση" τοτε. Κατι σαν το συμφωνο συμβιωσης που ειχαν τοτε στην αναρχικη Ισπανια. ;)μαν προσοχή σχεδόν όλες είναι αριστερές ;)
αρχίδια αριστερές είναι,τα τσιτάτα που τις ταΐζουν αναμασάνε,όσο αριστερός ήταν ο παπαζόλης είναι και αυτές.μαν προσοχή σχεδόν όλες είναι αριστερές ;)
Θα κανουμε "ελευθερη ενωση" τοτε. Κατι σαν το συμφωνο συμβιωσης που ειχαν τοτε στην αναρχικη Ισπανια. ;)
αρχίδια αριστερές είναι,τα τσιτάτα που τις ταΐζουν αναμασάνε,όσο αριστερός ήταν ο παπαζόλης είναι και αυτές.
όταν κάποιος γίνει συνειδητοποιημένος πολίτης παύει να'ναι αριστερός.δηλαδή αν ο παπαζόλης ήταν συνειδητοποιημένος αριστερός και δεν αναμασούσε απλώς τα τσιτάτα που τον τάιζαν δεν θα υπήρχε θέμα![]()
Μαν αυτος ο παπαζολης ηταν μαριονετα που τα νηματα κινουσαν οι εκαστοτε "μοδες". ;)αρχίδια αριστερές είναι,τα τσιτάτα που τις ταΐζουν αναμασάνε,όσο αριστερός ήταν ο παπαζόλης είναι και αυτές.
Τί υποδηλώνει το τρολάρισμα στο ίντερνετ;Μαν αυτος ο παπαζολης ηταν μαριονετα που τα νηματα κινουσαν οι εκαστοτε "μοδες". ;)
Εγω θα του ελεγα να σοβαρευτει και να σταματησει να τρολλαρει διοτι ακομα και στο ιντρενετ δειχνεις ενα κομματι του εαυτου σου. ;)
Υποδηλωνει εναν φοβισμενο νεο που ψαχνει απεγνωσμενα να ενταχθει καπου. ;)Τί υποδηλώνει το τρολάρισμα στο ίντερνετ;
για πες....
Για το τρολάρισμα μιλάμε,όχι για τις πολιτικές ταλαντεύσεις.....Υποδηλωνει εναν φοβισμενο νεο που ψαχνει απεγνωσμενα να ενταχθει καπου. ;)
όταν κάποιος γίνει συνειδητοποιημένος πολίτης παύει να'ναι αριστερός.
«Ο Κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα» είχε τονίσει πολύ εύστοχα ο Νίκος Καζαντζάκης και αν αυτό το συνδυάσουμε με το ρητό του Λένιν ότι «ο αριστερισμός είναι παιδική ασθένεια του κομμουνισμού».
Θα μου άρεσε/η κοινοκτημοσύνη αν γινόταν πράξη δεν θα σου άρεσε;
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxax.
Αυτο ηταν καλυτερο και απο την ατακα του λουστ.![]()
ολα καλα φιλε μου;μπηκε και ο πουστρο-πακις
![]()
οχι θα παω να τοποθετηθωΟλα καλα , την απαξίωση του βατραχου την διαβασες πιο πισω ?![]()
Που ειναι ο Πακις ?![]()
οχι θα παω να τοποθετηθωο πουστρο-πακις εγραψε στην προωρη εξπερματωση
τραβα και εσυ να του απαντησεις
και το μουνι μονο ακουστα το εχεις
γι αυτο καταντησες ετσι