violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εγω θελω την δικη σου βοηθεια![]()
για να βοηθησω πρεπει να ξερω και τι σε απασχολεί
εγω θελω την δικη σου βοηθεια![]()
αν δεχοταν η βιολεττα να ερθει για καφε μαζι μου ρε μαλακα ΔΕΝ θα την εφερνα στο κεντρο μαζι με σεναμα ουτε τωρα σε συμπαθω .το κανω για το σισιες μην μου πριξει τα παπαρια.
ΥΓ οχι μπιρντμαν σε μενα
σιγα μην εμφανιστει το κοτοκατσικοοχικατεβα να σε δω να δω αν μετρας και το κουβεντιαζουμε μετα
λες ο σισιες να μιλησε με τον αλεξ και να μας το παιζει οτι εριξε το μαντοκαοχι γιατι ειναι ενα και το αυτο ατομο.....![]()
μα ουτε τωρα σε συμπαθω .το κανω για το σισιες μην μου πριξει τα παπαρια.
ΥΓ οχι μπιρντμαν σε μενα
μα ουτε τωρα σε συμπαθω .το κανω για το σισιες μην μου πριξει τα παπαρια.
ΥΓ οχι μπιρντμαν σε μενα
μα θα ερχοταν επειδη της το ειπα εγωαν δεχοταν η βιολεττα να ερθει για καφε μαζι μου ρε μαλακα ΔΕΝ θα την εφερνα στο κεντρο μαζι με σενα![]()
να σου κοπει η γλωσσα που μου βαζεις και μπιρντμαντοτε αμα θελω παω για καφε μονο με τον σισιες.
υγ. οπου θελω βαζω μπιρντμαν
![]()
Καπου εδω ανοιγουμε σαμπανιες και βαζουμε να παιζει απο πισω το "love story"...τοτε αμα θελω παω για καφε μονο με τον σισιες.
εχεις πιει τιποτα μπαφους σημεραμα θα ερχοταν επειδη της το ειπα εγωποιος σε γαμαει εσενα
![]()
ειπαμε να με πας γαμιωντας αλλα οχι και ετσιγια να βοηθησω πρεπει να ξερω και τι σε απασχολεί![]()
μα θα ερχοταν επειδη της το ειπα εγωποιος σε γαμαει εσενα
![]()
Eριναλίζεις.ειδες καταλαθος στον καθρεφτη?![]()
το μικρο μεγεθος του πεους του τον απασχολει.....δεν μπορεις να βοηθησεις σ αυτογια να βοηθησω πρεπει να ξερω και τι σε απασχολεί![]()
καλα οκμα θα ερχοταν επειδη της το ειπα εγωποιος σε γαμαει εσενα
![]()