Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 800
- Πόντοι
- 656
αρρωστος δεν ημουν ρε μεχρι την Πεμπτη;
μην ανησυχείς..
με τόσες πέρδικες που κατέβασες χθες θα πνίγηκαν όλα τα μικρόβια...
αρρωστος δεν ημουν ρε μεχρι την Πεμπτη;
ποτε δεν πινω πολυμην ανησυχείς..
με τόσες πέρδικες που κατέβασες χθες θα πνίγηκαν τα μικρόβια...![]()
Αυτός που ήταν βιαστής και μετά εραστής?το μουνι ο πακιστανος![]()
Με το μετρο πινει???έτσι... παν μέτρον άριστον![]()
Αυτός που ήταν βιαστής και μετά εραστής?![]()
Με το μετρο πινει???
αυτά είναι παρελθόν![]()
ε και το λίτρο μονάδα μέτρησης είναι![]()
ΠηρεS την υπηκοοτητα δλδ??...Ωραια, πρωτα θα σε βαφτισουμε και γραμμη για φανταροsαυτά είναι παρελθόν![]()
![]()
Δεν σε είχε χαλάσει ε?αυτά είναι παρελθόν![]()
ε και το λίτρο μονάδα μέτρησης είναι![]()
ΠηρεS την υπηκοοτητα δλδ??...Ωραια, πρωτα θα σε βαφτισουμε και γραμμη για φανταροs
Εμ τι ετσι ευκολα νομισεs???
Δεν σε είχε χαλάσει ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτοι θελανε ναζιστικα συμβολα κτλ....Εμειs σε δημοκρατικα παντα πλαισια θελουμε απο σενα, βαφτιση,στρατο,φορολογια,κρατησειs, αποτυπωματα και δ/ση κατοικιαs...Σιγα το πραμαπάλι καλά που δεν είναι η χ.α. στην εξουσία δλδ ..![]()
ειχαν εξαπλωθει και στο σαιτ τυπε....αλλα τωρα ερχονται κρεμαλες και εγω προσωπικα θα επιμεληθω το θεμα του σχοινιου να ειναι δυνατης κατασκευης να αντεχει τα χοντρα κουφαρια τουςΑυτοι θελανε ναζιστικα συμβολα κτλ....Εμειs σε δημοκρατικα παντα πλαισια θελουμε απο σενα, βαφτιση,στρατο,φορολογια,κρατησειs, αποτυπωματα και δ/ση κατοικιαs...Σιγα το πραμα
![]()
θα σε γαμησω μαν το ξερεις ετσι;ειχαν εξαπλωθει και στο σαιτ τυπε....αλλα τωρα ερχονται κρεμαλες και εγω προσωπικα θα επιμεληθω το θεμα του σχοινιου να ειναι δυνατης κατασκευης να αντεχει τα χοντρα κουφαρια τους
Τωρα που χασανε τουs αρχηγουs τουs εχουν σκορπισει...Οι λιγοι εναπομειναντεs θα ικανοποιηθουν και μ ενα απλο χορο τηs κοιλιαs απ τον Λιλαειχαν εξαπλωθει και στο σαιτ τυπε....αλλα τωρα ερχονται κρεμαλες και εγω προσωπικα θα επιμεληθω το θεμα του σχοινιου να ειναι δυνατης κατασκευης να αντεχει τα χοντρα κουφαρια τους
φασιστες κουφαλες στηθηκαν οι κρεμαλες.....θα σε γαμησω μαν το ξερεις ετσι;![]()
εγω παντα την γλυτωνω εσυ οχι ομωςφασιστες κουφαλες στηθηκαν οι κρεμαλες.....
εγω παντα την γλυτωνω εσυ οχι ομως![]()
ελα ρε παιχτηθα πονεσει πες του ;)
οταν ερθουμε να σε βρουμε θα τρεμει η γη στρακιειχαν εξαπλωθει και στο σαιτ τυπε....αλλα τωρα ερχονται κρεμαλες και εγω προσωπικα θα επιμεληθω το θεμα του σχοινιου να ειναι δυνατης κατασκευης να αντεχει τα χοντρα κουφαρια τους
πρωτον εσενα θα γαμησω και μετα την αδερφαρα την τιμημενηοταν ερθουμε να σε βρουμε θα τρεμει η γη στρακι![]()