violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εσενα θα σε κανωδεν μου φαινεται θλιμμενη![]()
ο σισι ηθελε να της μοιασει μικρος αλλα δεν μπορεσε να πετυχει την αλλαγη φυλου γιαυτο ειναι θλιμενοςη θλιμμενη πριγκηπισσα![]()
εσενα θα σε κανω
την πιο χαρουμενη πριγκηπισσα![]()
και ο μπαμπας μου αυτο μου λεει![]()
οι αντρες πρεπει να σεβομαστε τους αλλους αντρεςΕχω να κανω μια ερωτηση που το σκεφτομουν σημερα
Αν βλεπατε μια ωραια κοπελα σε μια παρεα που ειχε και αντρες (χωρις να φαινεται αν καποιος ειναι το αγορι της η οχι)
θα την προσεγγιζατε με το ενδεχομενο ρισκο?
ή
θα προτιμουσατε μια μετρια που ειναι σε κοριτσοπαρεα γιατι ειναι πιο 'σιγουρακι'?
ευχαρισρτω.
πατεραααααααααααααα
ε τωρα με γαμησες
αν με παρομοιαζεις με τον μπαμπα σου
το χασαμε το παιχνιδι![]()
Ουτε τονα , ουτε τ αλλοΕχω να κανω μια ερωτηση που το σκεφτομουν σημερα
Αν βλεπατε μια ωραια κοπελα σε μια παρεα που ειχε και αντρες (χωρις να φαινεται αν καποιος ειναι το αγορι της η οχι)
ή
θα προτιμουσατε μια μετρια που ειναι σε κοριτσοπαρεα γιατι ειναι πιο 'σιγουρακι'?
ευχαρισρτω.
ε τωρα με γαμησες
αν με παρομοιαζεις με τον μπαμπα σου
το χασαμε το παιχνιδι![]()
οι αντρες πρεπει να σεβομαστε τους αλλους αντρες
οποτε γυναικα που συνοδευεται ειναι εκτος ταργκετ![]()
εγω ειμαι αμορφωτοςμπορω να σε παρομοιασω με τον αυστηρο καθηγητη
που ειχα στο λύκειο![]()
Ουτε τονα , ουτε τ αλλο
Μια ομορφη και μονη τηs
μια γυναικα τι κανει μεσα στην αντροπαρεα;ή ειναι λεσβια και μιλανε για ποδοσφαιρα και πινουν μπυρες ή την παρτουζωνουν αυτοι ολοι οποτε ειναι παρτολα....Εχω να κανω μια ερωτηση που το σκεφτομουν σημερα
ή
ευχαρισρτω.
μπορεις να τον παρομοιασεις και με τον εσφαντιαριμπορω να σε παρομοιασω με τον αυστηρο καθηγητη
που ειχα στο λύκειο![]()
Ακριβωs....Ειτε με κοριτσοπαρεα ειτε με αντροπαρεα , καμακι δεν γινεταιtake the risk.
carpe diem!!!
μια γυναικα τι κανει μεσα στην αντροπαρεα;ή ειναι λεσβια και μιλανε για ποδοσφαιρα και πινουν μπυρες ή την παρτουζωνουν αυτοι ολοι οποτε ειναι παρτολα....
και οι δυο επιλογες με εξιταρουν οποτε ναι....της την πεφτω
Ακριβωs....Ειτε με κοριτσοπαρεα ειτε με αντροπαρεα , καμακι δεν γινεται
Και βεβαια το να παιξω ξυλο για χαρη καποιαs , ουτε αυτο παιζει
Απλα !!!