Επισκέπτης
Ρε παιδιά,ο σταμ έχει 62 κριτικές...γιατί δεν είναι ακόμα τιμημένος; 

και συ εχεις 62 νικ....δεν ειναι αδικια να μην εισαι τιμημενος;Ρε παιδιά,ο σταμ έχει 62 κριτικές...γιατί δεν είναι ακόμα τιμημένος;![]()
και συ εχεις 62 νικ....δεν ειναι αδικια να μην εισαι τιμημενος;![]()
![]()
ναι νομιζω.....Άμα τα αθροίσεις τον τρως τον πέρσονα;![]()
ναι νομιζω.....![]()
τυπε σταμ εσυ αρχισες τα στουντιο... και εμενα με βλεπω να αρχιζω το μεταξουργειο που δεν εχω πατησει ποτε...
πως να ειναι αραγε να γαμας με 15 ευρω ? ....
Λοιπόν εχω αρκετες κριτικες και για μεταξουργειο..τυπε σταμ εσυ αρχισες τα στουντιο... και εμενα με βλεπω να αρχιζω το μεταξουργειο που δεν εχω πατησει ποτε...
πως να ειναι αραγε να γαμας με 15 ευρω ? ....
Λοιπόν εχω αρκετες κριτικες και για μεταξουργειο..
Το θεμα εκει ειναι η καθαριότητα, και το επιπεδο ομορφιας ειναι κατώτερο αυτου της φυλης,η φυλης δηλαδη ειναι δυο τρια σκαλοπάτια πιο πάνω..
Τωρα στο γαμήσι λιγο δυσκολο να εκφέρεις αποψη εκει,η μαλλον ειναι απρόσμενα ολα, θα σου τυχει φολα,και απο την αλλη θα κανεις ενα γαμήσι που δεν εχεις ξαναδεί...
Παντως πηγενε μονο,ΜΑ ΜΟΝΟ οταν δεν εχεις λεφτα και θες οπωσδηποτε γαμησι.... Γιατη αμα δεις τι πακιστανια μπενοβγένουν...![]()
![]()
πουστικη κιθαρα με 10 ευρω που εχει δικιε μου? Κριση γαρ![]()
σεξσοου με μελιτζανα.....Οι πουτάνες του μπαρμπα-Στάθη στη λαϊκή αγορά κοστίζουν 10 € για μισή ώρα παρακαλώ
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεξ,πάνω σε πάγκους τις λαϊκής και παιχνίδια με φασολάκια,τομάτες,κρεμμύδια,πεπόνια,πορτοκάλια,κτλ...ότι διαλέξεις![]()
Ειπαμε,επιπεδο ενα,πουτανες σε πιάτσα, επιπεδο δυο μπουρδέλα, επιπεδο τρια στουντιο, και 4 μασατζίδικα η σιτυ τουρ αναλογα της προτιμησεις..![]()
![]()
![]()
![]()
με φτιαξες τυπε.
Λεω να παω ετσι μονο και μονο για την καυλα.
πουστικη κιθαρα με 10 ευρω που εχει δικιε μου? Κριση γαρ![]()
άλλαξα γνώμη, υπάρχουν νέα δεδομένα, δε μου λείπει >![]()