dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
δεν θα τον αφησει ο χοντρος τυπε...θα τον φαει ζωντανο...θα το αυξησει ο αοματος τυπε![]()
για πε,τι παιζει;εχουμε κανα θεμα;
Θα ξυριστώ κιόλας.....καμιά ώρα σύνολο με κόβω......όλα αυτά.............
Γιατι, ποιος σπουδασε εκει?
για πε,τι παιζει;εχουμε κανα θεμα;![]()
Μου την είπε ο αχαχού στο οφ τόπικ δίπλα...ότι σηκώνω λίγα κιλά στο GYM...........για πε,τι παιζει;εχουμε κανα θεμα;![]()
τα γνωστα πουτανακια ειναι μεσα;λαθρο-πακις,περφεττο-πρεζας,το μπαρο και ο πουστρονεος;διαφορα , αλλα οχι κατι ανησυχητικό![]()
κατσε θα τον γαμησω μετα αυτον ;)Μου την είπε ο αχαχού στο οφ τόπικ δίπλα...ότι σηκώνω λίγα κιλά στο GYM...........![]()
![]()
![]()
![]()
ας χασει κανα κιλο ο Μητσος κ ας αφησει εσενα ησυχο...Μου την είπε ο αχαχού στο οφ τόπικ δίπλα...ότι σηκώνω λίγα κιλά στο GYM...........![]()
![]()
![]()
![]()
τα γνωστα πουτανακια ειναι μεσα;λαθρο-πακις,περφεττο-πρεζας,το μπαρο και ο πουστρονεος;![]()
Θα πάω για μπάλα την Κυριακή και θα τον ξεσκίσω στα γκόλ...............ας χασει κανα κιλο ο Μητσος κ ας αφησει εσενα ησυχο...![]()
[move]ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑΤο μπαρο ηταν στην αρχη εδω και σε εψαχνε , ο περφεκτο παραθερίζει εδω και στην ΧΑ , και ο πουστρονεος δεν μπορει να περασει ενα μαθημα ουτε με σκονακι![]()
![]()
Αλήτης τύπε........ :S :S :Sκατσε θα τον γαμησω μετα αυτον ;)
Θα πάω για μπάλα την Κυριακή και θα τον ξεσκίσω στα γκόλ...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα παρω δακρυγονο πεσ του ;)Αλήτης τύπε........ :S :S :S![]()