Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Για καλο σκυλι , αυτα που λες ειναι οκ τα χρηματα
Ε βεβαια. Το καλο πραγμα παντα πληρωνεται.
Για καλο σκυλι , αυτα που λες ειναι οκ τα χρηματα
για ενα πιατο ρυζι και δυο πιατα φακες τυπεδεν ξερω ρε συ λογικα θα κανουν κανα 700αρι με 1000αρι οσο 4 μηνιάτικα του φουφουτου στην Κινα που τον εχουν και δουλευει για ενα πιατο ρυζι![]()
τι αθλημα τυπε; εγω ηξερα οτι κανει κολυμπι πεταλουδαο μππλντεμορτ ειναι οντως δραστηριος
30 χρονωνε ζει με την μαμα και συμμετεχει σ αθληματα για χωροφυλακας
μονο τιγρη θα μπορουσε να τον αντεξει
Ε βεβαια. Το καλο πραγμα παντα πληρωνεται.
ο μππλντεμορτ ειναι οντως δραστηριος
30 χρονωνε ζει με την μαμα και συμμετεχει σ αθληματα για χωροφυλακας
μονο τιγρη θα μπορουσε να τον αντεξει
αχαχαχα
τι αξιωματικος;;;;;
στο σκακι....;;;;
ασε μας ρε ιπταμενε τζεντλεμαν..ριτσαρτ κιρ..
χαχαχα
αντε ας πουμε οτι επιασε τοπο τα τηλ των δικων σ και μπαινεις
πως θα ζεις με 800;;;;
αλλα εισαι δραστηριος ειπαμε....δημοσιο και αγιος ο θεος...
αχαχαχα
ο φουφουτος ειναι γκολντεν μποι τυπεΕ δεν ειμαστε ολοι υπερ-ταλέντα ρε φιλε σαν και εσενα να αξιωνουμε μισθους πανω απο 3000 ευρω καποιοι θα δεχθουμε και το 800αρι ή 1000αρι του δημοσιου.
Οταν δεν έχεις ιδεα για κάτι καλυτερα να μην παιρνεις θεση γιατι απλα ρεζιλευεσαι αυτη τη στιγμη χλευαζεις κατι του οποιου δεν γνωριζεις καν την υπαρξη. Απο εκει καταλαβαινει κανεις για τι ατομο αξιοπιστο μιλαμε που θα το δεχθουν οι Καναδοι στις δουλειες τους και οι Γερμανοι.![]()
ο φουφουτος ειναι γκολντεν μποι τυπε
τι ικανοτητες εχει ο φουφουτος;Καλα εσυ κοροιδευε αλλα εγω κατα βαθος ζηλευω τα μεγαλα ταλεντα του φουφουτου με κανουν να νιωθω λιγος και ασημαντος.
Καθε βραδυ παρακαλω τον θεο να μου δωσει λιγο απο τις ικανοτητες του
μπορει να εισαι 30 αλλα σκεφτεσαι σαν 15αρης
κατι τετοιους σαν εσενα ειχα βαρεθει να τους συνανταω
ΕΓΩ, ΕΓΩ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΓΩ ΘΑ, ΘΑ ΘΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ειμαι ΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΕΣ...
ο ενας δουλευει δωδωνη και βαζει παγωτα, ο αλλος φιλησε ποδιες για μπει δημοσιο και κοβει την κοκα κολα στα 2 πλεον, και ο τριτος κουβαλαει πακετα χειμωνα καλοκαιρι...καμια δουλεια ντροπη αλλα απο το ΕΓΩ κατεληξαν καπου αναμενωμενα..
γι αυτο οταν σ εγραφα οτι κοιτα να διοριστεις στο σημοσιο γιατι αλλιως.................καλυτερα να πεινας και να παιζεις πασιεντζες παρα να κουβαλας πακετα στο λιοπυρι...
φιλα ποδιες...
αυτα που λες ειναι πάντα τόσο stereotypical?
και δεν καταλαβαινω γιατι βγαζεις χολή σε ενα σαιτ
αγνωστοι μεταξυ αγνωστων.
![]()
Μην παρεις σκυλι που δεν εχεις δει και τους 2 γονεις , και να τσεκαρεις οτι ειναι οκ ;)
αυτα που λες ειναι πάντα τόσο stereotypical?
και δεν καταλαβαινω γιατι βγαζεις χολή σε ενα σαιτ
αγνωστοι μεταξυ αγνωστων.
![]()
Ελα μωρέ... τρολάρει ο τυπος τον παιρνεις στα σοβαρα?![]()