KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Καλωs τηνα

Καλωs τηνα
σ'όλους τα ίδια ρε? φτου σου...χρρρρρρρρρρρρρ φτου![]()
Ζουλιαρη !!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
......Και σαλιαρη.......Ρεβυθια εφαγεs σημερα???? Σαν σκαγια μουρχονταιxrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ftou![]()
![]()
......Και σαλιαρη.......Ρεβυθια εφαγεs σημερα???? Σαν σκαγια μουρχονται![]()
![]()
![]()
Τι να πω????? ξερω γω??????Πολλεs δυνατοτητεs απο ενα τηλεφωνο.......που δεν θα ειναι και τσαμπα φανταζομαιβρέχει ρε
άκυρο...: για αγορά i-phone τι λες?
Πωωωωωωωωωωωωωωωωω.....φακές έφαγες?σ'όλους τα ίδια ρε? φτου σου...χρρρρρρρρρρρρρ φτου![]()
Τι να πω????? ξερω γω??????Πολλεs δυνατοτητεs απο ενα τηλεφωνο.......που δεν θα ειναι και τσαμπα φανταζομαι
Εχουν πολλα καλουδια.......αλλα τα χρειαζεσαι ολα αυτα τα extra πραγματικα?????Δυσκολοι καιροι.....
Τιποτ'άλλο...θες να σου κάνει?θέλω χωρητικότητα, να μπορώ να πάρω τηλ, να ακούω μουσική..αυτά...
βρήκα στο νε ρε το 16αρι με 300 ευρώ..αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή... >![]()
Πωωωωωωωωωωωωωωωωω.....φακές έφαγες?
Τιποτ'άλλο...θες να σου κάνει?
Ρε παιχτη....τηλεφωνο παιρνουν ολα.......sms mms παλι ολα.....μουσικη και ραδιοφωνο τα πιο πολλα και λογικα σε τιμηθέλω χωρητικότητα, να μπορώ να πάρω τηλ, να ακούω μουσική..αυτά...
βρήκα στο νε ρε το 16αρι με 300 ευρώ..αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή... >![]()
Βάζε τα γυαλιά ηλίου στο κεφάλι όταν βγαίνεις έξω...όχι στα μάτια..ήθελα να κάνει και νες αλλά δεν έχει ζεστό νερό.. >![]()
Βάζε τα γυαλιά ηλίου στο κεφάλι όταν βγαίνεις έξω...όχι στα μάτια..
Έτσι θα έχεις ζεστό νερό..
Γιατί δεν συμφέρει?Ναι αλλα ετσι θα εχει χρωματιστο.......ζεστο νερο....Δεν συμφερει παλι![]()
Ρε παιχτη....τηλεφωνο παιρνουν ολα.......sms mms παλι ολα.....μουσικη και ραδιοφωνο τα πιο πολλα και λογικα σε τιμη
Τα παραπανισια σε δυνατοτητεs θα σου ειναι αχρηστα εωs οικονομικα ασυμφορα......
Εκτοs κι αν το θελειs για εφε σε γκομενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρα..........θελειs να παρειs κατι που τοχουν οι αλλοι κι οχι αυτο που πραγματικα εχειs αναγκη.......στ'@@ μου ρε τι θα δει η γκόμενα..εξάλλου μέχρι και η κουτσή μαρία έχει το i-phone πλέον...μόνο εγώ δεν το'χω >
άσε που το είχε τις προάλλες μία του "επαγγέλματος" και έτσι όπως το είδα μου φάνηκε ότι της έκανε ωραία μέση...το θέλω κι εγώ
![]()