kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Nα παιρνεις μεθ η αλατα μπανιου. ;)άλλαξα ντίλερ τα νοθεύει με λέβιτρα;)
Moλις ομολογησες;ναικαλο τυπακι
![]()
μαλακας εισαι;Nα παιρνεις μεθ η αλατα μπανιου. ;)
Πουστης+μεθ=aids. ;)
Moλις ομολογησες;![]()
Nα παιρνεις μεθ η αλατα μπανιου. ;)
Πουστης+μεθ=aids. ;)
Αυτο ηταν μια ανευθυνη δηλωση και σκληρη ακομα και για chat. ;)παίρνω κροκοντίλ να μου σαπίσει και να κοπεί μέσα σου όσο σε γαμάω![]()
μαλακας εισαι;![]()
νόμιζε θα μου την έλεγε με τα άλατα μπάνιου και τώρα κάθεται γκουγκλάρει για το κροκοντίλ ;) κλασικός μάριος που πουλάει ναρκογνώση όπως είχε πει και ο πάκης ;)
*μου τα είχε μάθει ο χάρος αυτά πριν μπαναριστεί ;)
Υπαρχει καπου να δω τις φασεις η τον αγωνα του ολυμπιακου; ;)
Hξερα για τα αλατα πριν χρονια. Και εγω ειχα πει στον πακι για την ναρκωκουλταρα που πουλαει. ;)νόμιζε θα μου την έλεγε με τα άλατα μπάνιου και τώρα κάθεται γκουγκλάρει για το κροκοντίλ ;) κλασικός μάριος που πουλάει ναρκογνώση όπως είχε πει και ο πάκης ;)
*μου τα είχε μάθει ο χάρος αυτά πριν μπαναριστεί ;)
θα σας γαμησω και τα 2 στον Σφακιανακη και εσενα και τον πακηHξερα για τα αλατα πριν χρονια. Και εγω ειχα πει στον πακι για την ναρκωκουλταρα που πουλαει. ;)
Hξερα για τα αλατα πριν χρονια. Και εγω ειχα πει στον πακι για την ναρκωκουλταρα που πουλαει. ;)
λεγε με και υποστρατηγοΟ Μέραρχος;
μαν λιγα τα ψωμια σου....θα σας γαμησω και τα 2 στον Σφακιανακη και εσενα και τον πακη![]()
λεγε με και υποστρατηγο
Προσεχε τι ναρκωτικα παιρνεις. ;)α παρντόν θα ήμουν "φτιαγμένος" τότε φαίνεται ;)
εξω οι μαριοι απο το σαιτ να προσθεσωνα επιβάλεις να σου μιλάνε στον πληθυντικό οι κακομαθημένοι![]()
Αν μπορεις κανε κατι, αλλιως σκασε. ;)εξω οι μαριοι απο το σαιτ να προσθεσω![]()