Επισκέπτης
παλι δημοσιο![]()
για λιμενικός πάει τύπε, να την αράζει Σαντορίνες, κλπ
www.atc.edu.gr/main.php?id=240]http://www.atc.edu.gr/main.php?id=240[/url]
παλι δημοσιο![]()
ελα ρε μια χαρα θα τα πας.Εδω τα εμαθα εγωΚαλα θα δουμε δεν λεω τιποτα γιατι οι εξετασεις του δημοσιου μπορει να γινουν και περιεργες ξερεις :-
στα αρχιδια μου κιολας αμα αποτυχω θα ψαξω κατι αλλο.
Αφου αργει η αναπτυξη!!!! Ειχαμε ραντεβου αλλα η καριολα ακομα...παλι δημοσιο![]()
τραβα για υπνο ρε μουνι[size=50pt]3[/size]
και αντε γαμηθητε βατραχια
φερτε μου τη βιολεττα![]()
δεν στο ειπα μαν ανετα;[size=50pt]3[/size]
πονας ποναςτραβα για υπνο ρε μουνι![]()
σφυριξα και εληξεςπονας πονας![]()
[size=50pt]3[/size]
ελα ρε μια χαρα θα τα πας.Εδω τα εμαθα εγωειμαι πανετοιμος για τις εξετασεις μου που εχω και μια ηλικια και πολλα χρονια να ασχοληθω με το σπορ
Μα και να γινοταν αυτο...να την φερουμε δλδ.....εκεινη δεν θελει[size=50pt]3[/size]
αποψε δεν θελω να τη γαμησωΜα και να γινοταν αυτο...να την φερουμε δλδ.....εκεινη δεν θελει
Οποτε ριλαξ.................μασαζ + σαουνα
δεν σου ειχα πει ρε;για μια πιστοποιηση,νομικα και κατι αλλες μαλακιεςΕλα δινεις και εσυ εξετασεις? για που? αντε και καλη επιτυχια. Ειχε και βατραχια σημερα στην κολυμβηση απο διπλα αμα πνιγοταν κανεις στην πισινα![]()
![]()
δεν νομιζω Τακη γαμω την ομαδα σουαποψε δεν θελω να τη γαμησω
να τη γλυψω ολοκληρη σα γλυφιτζουρι![]()
παω μεταξι να γαμησω τοτεδεν νομιζω Τακη γαμω την ομαδα σου![]()
δεν σου ειχα πει ρε;για μια πιστοποιηση,νομικα και κατι αλλες μαλακιεςαν δεν περασω αδεια ανευ αποδοχων για κανα τριμηνο θα ειμαι μεχρι την επομενη εξεταστικη.
αποψε δεν θελω να τη γαμησω
να τη γλυψω ολοκληρη σα γλυφιτζουρι![]()
δεν σου ειχα πει ρε;για μια πιστοποιηση,νομικα και κατι αλλες μαλακιεςαν δεν περασω αδεια ανευ αποδοχων για κανα τριμηνο θα ειμαι μεχρι την επομενη εξεταστικη.
σιγα ρε.....[size=30pt]4-3[/size] επρεπε να ειναι τωρα![]()
ΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ[size=30pt]4-3[/size] επρεπε να ειναι τωρα![]()