memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
πως θα το κανεις αυτο ρε αφου θα εισαι γλαστραΘα τον προσεγγίσω τον ρόλο στην αναρχοκομμουνιστική εκδοχή του![]()
πως θα το κανεις αυτο ρε αφου θα εισαι γλαστραΘα τον προσεγγίσω τον ρόλο στην αναρχοκομμουνιστική εκδοχή του![]()
Geo, πες μου που θα παίξεις, βγάζω εισιτήριο και έρχομαι!!!!
Geo, πες μου που θα παίξεις, βγάζω εισιτήριο και έρχομαι!!!!
Γιατί μου κάνεις
Τί λες βρε μαλάκα,με κόβεις εμένα για να τραγουδάω όπερα;;;;Ποιον ρόλο θα έχεις?Κρέοντα?
τον πουστη φανταρο που τον ξεσκιζει η λεγεωνα θα κανειΠοιον ρόλο θα έχεις?Κρέοντα?
θα πληρωνεσαι τουλαχιστο?Τί λες βρε μαλάκα,με κόβεις εμένα για να τραγουδάω όπερα;;;;![]()
Είπα και πριν πως κάνω κομπαρσιλίκι
Ο τρίτος ο μακρύτερος από τους στρατιώτες του Κρέοντα είμαι.![]()
Θα μου δώσουν 4-5 δωρεάν προσκλήσειςθα πληρωνεσαι τουλαχιστο?![]()
Συνεχίζεις το προσβλητικό emoticonΤί λες βρε μαλάκα,με κόβεις εμένα για να τραγουδάω όπερα;;;;![]()
Είπα και πριν πως κάνω κομπαρσιλίκι
Ο τρίτος ο μακρύτερος από τους στρατιώτες του Κρέοντα είμαι.![]()
καταξοδευτηκανΘα μου δώσουν 4-5 δωρεάν προσκλήσεις
Θες την μία;;;;![]()
A σήμερα μας κεράσαν και πίτσες!!!!!καταξοδευτηκαν
δωστη στη φιλη μου ;)
σε παραστασεις που παιζουν πουστηδες την αφηνουν, ειναι ασφαληςA σήμερα μας κεράσαν και πίτσες!!!!!
Μπορεί να'ρθει θέατρο,δεν την έχουν δεμένη σε κάποιο υπόγειο με νερό και ψωμί;![]()
15 κουστούμια νοικιασμένα....ένα σχοινί 10 μέτρα,1 βαζάκι....και 4 ψείρεςπςςςςςςς υπερπαραγωγη![]()
![]()
Μου είπαν στην δραματική σχολή που πήγα για προετοιμασία πως είμαι φάλτσος :-Γιατί δεν ασχολήθηκες με την μουσική?Για σκυλάδικο 6ης διαλογής οτι πρέπει είσαι....έχει καλό νυχτοκάματο.....