baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.057
- Πόντοι
- 6.035
στασου ρε εχω μυγδαλακοσμογκερλ![]()
στασου ρε εχω μυγδαλακοσμογκερλ![]()
τον πεθυμησες κλωνε;ο παπαζόλ καιρό δεν έχει να φανεί ή κάνω λάθος?
τον πεθυμησες κλωνε;![]()
μλκ σου ανοιξα ολοκληρο θρεντ και συγχωνεψανε εδω παλι εβαλες τα μεσα σου κουφαλατον πεθυμησες κλωνε;![]()
Γυρησα μετα απο ενα υπερτατο![]()
![]()
απο ενα καυλιαρικο στούντιο....
![]()
![]()
![]()
και γωΓυρησα μετα απο ενα υπερτατο![]()
![]()
απο ενα καυλιαρικο στούντιο....
![]()
![]()
![]()
τι θρεντ μου ανοιξες;μλκ σου ανοιξα ολοκληρο θρεντ και συγχωνεψανε εδω παλι εβαλες τα μεσα σου κουφαλα![]()
δες 2 σελιδες πισω εδω το συγχωνευσαν εχω ανησυχησει σε βλεπω πεσμενο τελευταιατι θρεντ μου ανοιξες;![]()
![]()
ανοιγω αυτο το θρεντ για τον πολυαγαπημενο μας γλου τον οποιο τον βλεπω πολυ πεσμενο τελευταια και απορω μηπως ειναι κουρασμενος,μηπως σταματησε να πινει βασιλικο πολτο,μηπως δε μπορει να φτιαξει αλλους κλωνους,μηπως δε προλαβε να φτιαξει κλωνο και να ειναι αυτος το 100 000 μελος
μηπως σταματησε η παραγωγη πορνο και δεν εχει αλλη τροφη δε ξερω και γω τι αλλα πρεπει να το βοηθησουμε το παιδι μας.![]()
δεν γαμιεσαι και συ ρε λουστφορ μποιΖ;εμενα μου λες![]()
πως να μην ειναι κουρασμενοςανοιγω αυτο το θρεντ για τον πολυαγαπημενο μας γλου τον οποιο τον βλεπω πολυ πεσμενο τελευταια και απορω μηπως ειναι κουρασμενος,μηπως σταματησε να πινει βασιλικο πολτο,μηπως δε μπορει να φτιαξει αλλους κλωνους,μηπως δε προλαβε να φτιαξει κλωνο και να ειναι αυτος το 100 000 μελος
μηπως σταματησε η παραγωγη πορνο και δεν εχει αλλη τροφη δε ξερω και γω τι αλλα πρεπει να το βοηθησουμε το παιδι μας.![]()
καλημερα λουστφορντεθ....ετσι θα σε λεω απο δω και μπρος....πως να μην ειναι κουρασμενος
εχει τοσους κλωνους να θρεψει
τζο,σταμ,κοσνικ κτλ
τι δηλαδη?επειδη εθαψε τον παιχτουρα και τη νιμερτις?
καλημερα![]()
καλημερες μπουμπ.....τώρα τελευταία δεν πετυχαίνω τον λάιον![]()
καλημέρα
μου λείπει![]()