alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Τρια μπουρδελα τη μερα θελεις ρε?Πληρώνεις μπουρδέλο,πρωινό,μεσημεριανό,βραδινό και βάζω την στέγη.![]()
Τρια μπουρδελα τη μερα θελεις ρε?Πληρώνεις μπουρδέλο,πρωινό,μεσημεριανό,βραδινό και βάζω την στέγη.![]()
ΠΣ ΘΑ κατσω και θα φυγω ΚAν δεν είναι ΠΣΚ και έχω γονείς στο σπίτι ναι,αλλιώς όχι γιατί θα πάει το μυαλό τους στο κακό αν δουν άντρα με τα σώβρακα μέσα στο σπίτι τους μαζί μου.
έχεις κονέκσιονς ?![]()
πρωινό,μεσημεριανό,βραδινό μαμΤρια μπουρδελα τη μερα θελεις ρε?
τα παντα ολα ;)Πληρώνεις μπουρδέλο,πρωινό,μεσημεριανό,βραδινό και βάζω την στέγη.![]()
Ωραία αν δεν είναι ΠΣ που θα'ναι γονείς εδώ.ΠΣ ΘΑ κατσω και θα φυγω Κ
ενταξει θα βαλω τα παντα ;) και το καυλι μου στον κωλο σου μεταΩραία αν δεν είναι ΠΣ που θα'ναι γονείς εδώ.
Αλλά με τους όρους που είπα....θα με πας να γαμήσω για να μην γαμήσω εσένα και θα βάλεις φαγιά![]()
Α και δεν θα μου κλέψεις 50eτα παντα ολα ;)
Ρε μαλακα, στο ξενοδοχειο θα του ερθει πιο φτηνα αν το παρουμε ετσι.Ωραία αν δεν είναι ΠΣ που θα'ναι γονείς εδώ.
Αλλά με τους όρους που είπα....θα με πας να γαμήσω για να μην γαμήσω εσένα και θα βάλεις φαγιά![]()
αφου εισαι μαλακας και δεν προσεχειςΑ και δεν θα μου κλέψεις 50e
Ρε μαλάκα εν τω μεταξύ τι στον πούτσο,ούτε ταρίφα να είχα...τρεις φορές με κλέψανε και μία άφησα πορτοφόλι μέσα σε ταξί,συνέχεια το ίδιο πόσο.
Ταρίφα!!!!!
θα με ξεπληρωσειΡε μαλακα, στο ξενοδοχειο θα του ερθει πιο φτηνα αν το παρουμε ετσι.
Και δεν θα σε τρωει και στη μαπα δυο μερες.
Δεν κατάλαβα;;; Υπονοείς ότι δεν είμαι καλή παρέα;;;;Ρε μαλακα, στο ξενοδοχειο θα του ερθει πιο φτηνα αν το παρουμε ετσι.
[size=15pt]Και δεν θα σε τρωει και στη μαπα δυο μερες.[/size]
Δηλαδη τοσα χρονα η γονεις σου δεν εχουν ψυλιαστει τιποτα; ΜΑ τιποτα;Aν δεν είναι ΠΣΚ και έχω γονείς στο σπίτι ναι,αλλιώς όχι γιατί θα πάει το μυαλό τους στο κακό αν δουν άντρα με τα σώβρακα μέσα στο σπίτι τους μαζί μου.
Προσέχω ρε μαλάκα....μπάζω κόσμο μόνο καθημερινές και τους ψάχνω πάντα να δω αν φύγαν με το βρακί τους.Δηλαδη τοσα χρονα η γονεις σου δεν εχουν ψυλιαστει τιποτα; ΜΑ τιποτα;
Προσέχω ρε μαλάκα....μπάζω κόσμο μόνο καθημερινές και τους ψάχνω πάντα να δω αν φύγαν με το βρακί τους.![]()
να τα βαζεις στον κωλο σου ουτως η αλλως σαν κουμπαρα στον εχουν κανειΡε πούστη μου δεν μπορώ να το πιστέψω,πέμπτη-έκτη φορά που χάνω λεφτά με κάποιον τρόπο
Και πάντα 50e![]()
![]()
![]()
Μαλακά εγώ αν διαθέσω τον κώλο μου θα γεμίσω 50e,δεν θα αδειάσωνα τα βαζεις στον κωλο σου ουτως η αλλως σαν κουμπαρα στον εχουν κανει![]()
που θα μου παει και θα τον δω και θα τον αγγιξω και θα τον γαμησωΜαλακά εγώ αν διαθέσω τον κώλο μου θα γεμίσω 50e,δεν θα αδειάσω
Τέτοιον κώλο δεν έχεις δει
Ακούς εκεί να με προσβάλλεις έτσι![]()