You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)
Ένας φίλος μου, μου έστειλε μνμ οτι μετακόμισαν νέες φοιτήτριες από πάνω του....σισιέ, θα σε καλέσω κάποια στιγμή μες το φθινόπωρο....![]()
ναι αλλα δεν πειραζειεχει βυζαΡΕς η καριολαρα![]()
τι τον θες ρε απολειφαδι;Μαλάκες μην με κοροϊδέψετε......
Είναι εδώ ο περιπτεράς;;;;;![]()
:SΝταξει γλυφουμε τα φλοκια στα βυζακια αλλα οχι και ακαποτη πιπα ρε.![]()
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ποιος να σε κοροϊδέψει εσένα?Εδώ σε φτύνουν και ψάχνεις να βρεις ομπρέλα!Μαλάκες μην με κοροϊδέψετε......
Είναι εδώ ο περιπτεράς;;;;;![]()
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δηλαδή το να σε φτύνουν είναι διαφορετικό από το να σε κοροϊδεύουν;Ποιος να σε κοροϊδέψει εσένα?Εδώ σε φτύνουν και ψάχνεις να βρεις ομπρέλα!
λεγε ρε μουνοπανο τι τον θεςΔηλαδή το να σε φτύνουν είναι διαφορετικό από το να σε κοροϊδεύουν;
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ναι, το πρώτο χρειάζεται σάλιο....Δηλαδή το να σε φτύνουν είναι διαφορετικό από το να σε κοροϊδεύουν;
Το δεύτερο, πληκτρολόγιο....
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
λεγε ρε μουνοπανο τι τον θες

Γιατί έλεγες πουστροαμέα την άλλη φορά,το μήτσο τύπος?Δηλαδή το να σε φτύνουν είναι διαφορετικό από το να σε κοροϊδεύουν;

Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσύ τί είσαι,ο νταβάς του ή ο δικηγόρος του;Γιατί έλεγες πουστροαμέα την άλλη φορά,το μήτσο τύπος?![]()
*Ρε μαλάκες υπάρχει περίπτωση κάποιος να βρει πορτοφόλι με 2χ50e και να κλέψει μόνο το ένα,παίζει τέτοιο ενδεχόμενο ή είμαι μαλάκας και κάπου το ξόδεψα και δεν θυμάμαι,τί λέτε,θα κλέβατε ποτέ ένα 50e ενώ θα βρίσκατε δύο;;;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Βεβαιως. Ωστε να μην το καταλαβει αμεσως ο αλλος, οπως θα γινοταν αν του λειπανε ολα τα λεφτα.Εσύ τί είσαι,ο νταβάς του ή ο δικηγόρος του;
*Ρε μαλάκες υπάρχει περίπτωση κάποιος να βρει πορτοφόλι με 2χ50e και να κλέψει μόνο το ένα,παίζει τέτοιο ενδεχόμενο ή είμαι μαλάκας και κάπου το ξόδεψα και δεν θυμάμαι,τί λέτε,θα κλέβατε ποτέ ένα 50e ενώ θα βρίσκατε δύο;;;;![]()
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Θα το επέστρεφα....μια φορά που το έκανα, μου έδωσαν όλα τα μετρητά....Εσύ τί είσαι,ο νταβάς του ή ο δικηγόρος του;
*Ρε μαλάκες υπάρχει περίπτωση κάποιος να βρει πορτοφόλι με 2χ50e και να κλέψει μόνο το ένα,παίζει τέτοιο ενδεχόμενο ή είμαι μαλάκας και κάπου το ξόδεψα και δεν θυμάμαι,τί λέτε,θα κλέβατε ποτέ ένα 50e ενώ θα βρίσκατε δύο;;;;![]()
Δικηγόρος......με αυτά,σταμάτησε να γράφει....πάει ο μήτσος...Εσύ τί είσαι,ο νταβάς του ή ο δικηγόρος του;
θελει πουτσα ο παπατρολ ;)Δικηγόρος......με αυτά,σταμάτησε να γράφει....πάει ο μήτσος...![]()
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αυτό σκέφτηκα και γω....γαμώτο πρώτη μου δουλειά στο θέατρο και δεν φτάνει που δεν θα με πληρώσουν,πλήρωσα και από πάνω :-Βεβαιως. Ωστε να μην το καταλαβει αμεσως ο αλλος, οπως θα γινοταν αν του λειπανε ολα τα λεφτα.
ρε μαλακα ηττα μεγαληΑυτό σκέφτηκα και γω....γαμώτο πρώτη μου δουλειά στο θέατρο και δεν φτάνει που δεν θα με πληρώσουν,πλήρωσα και από πάνω :-![]()
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πες μου ότι με συμπόνεσες εσύ;;;;ρε μαλακα ηττα μεγαλη