Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.550
- Πόντοι
- 12.756
και γω τι θα κανω![]()
Παρε την ασφαλεια και πες οτι μια ανωμαλη γυρναει στο Σχιστο να την μαζεψουν ...
και γω τι θα κανω![]()
στειλε της πμ
και γω τι θα κανω![]()
κανονισε να σε ριξω γυμνο στην συγγρου στα τραβελια. δεν θα την βγαλεις την νυχταακονισε την πουτσα σου να του ριξεις ενα για τα καλωσορισματα
στο στομα σου θα χυσωαφρατο κωλαρακι δροσερο ....θα σου ερθει απο τα κρυα ....θα εχει μαζεψει ...
κανονισε να σε ριξω γυμνο στην συγγρου στα τραβελια. δεν θα την βγαλεις την νυχτα
μλκ αρχιζω και νιωθω επαγγελματικη ανασφαλειαΠαρε την ασφαλεια και πες οτι μια ανωμαλη γυρναει στο Σχιστο να την μαζεψουν ...
στο στομα σου θα χυσω![]()
9 του μηνος. αρα 12 θα ειμαι σε φορμα. αλλα στεισε κωλο απο τωρα να σε γαμησω ευκολα.ελα προπονηση
θα σε προσλαβει γαι υπηρετημλκ αρχιζω και νιωθω επαγγελματικη ανασφαλεια
αν ξαναφτιαχτεις θα με προσλαβεις
η να ξεκινησω τις χλιμιτζουριες στο νεο που θα γινει ο νεος ωνασης![]()
ενω εσυ ....δεν μιλας ευγενικα ...
9 του μηνος. αρα 12 θα ειμαι σε φορμα. αλλα στεισε κωλο απο τωρα να σε γαμησω ευκολα.ελα προπονηση![]()
αν σου απαντησει ναι
εχει ανδροιντ εφαρμογη![]()
προσεχε ,μονο αυτο σου λεωμλκ αρχιζω και νιωθω επαγγελματικη ανασφαλεια
μλκ αρχιζω και νιωθω επαγγελματικη ανασφαλεια
φορα του και μια περουκα και θα κανει και δευτερη δουλεια στα κεναφτιαγμενος ειμαι , δουλεια κατι εχω στα σκαρια , αλλα θα ειναι μικρη μπιζνα , ισα ισα να εχω κατι να ασχολουμαι , αν θες δουλειες μπορω να ρωτησω να σου βρω αν ειναι ;)
προσεχε ,μονο αυτο σου λεω![]()
θελω καθιστικη δουλεια πιαφτιαγμενος ειμαι , δουλεια κατι εχω στα σκαρια , αλλα θα ειναι μικρη μπιζνα , ισα ισα να εχω κατι να ασχολουμαι , αν θες δουλειες μπορω να ρωτησω να σου βρω αν ειναι ;)
φορα του και μια περουκα και θα κανει και δευτερη δουλεια στα κενα
θελω καθιστικη δουλεια πια
κουραστηκα![]()
οχι και χεμωνα ρε![]()
![]()
οχι ρε μαλακα , μην εισαι κακος , αν μπορω θα βοηθησω , αλλα αν χρεωνει τα κερατα του δεν θα τον καλουν τον μαλακα , αυτος με μια δουλεια θελει να βγαλει χειμωνα