baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.176
- Πόντοι
- 6.035
οκ . ποσα λεφτα λες να παρω?παντα περνω και σιμ
![]()
καρτουλα
οκ . ποσα λεφτα λες να παρω?παντα περνω και σιμ
![]()
O μητσος γελαγε με βογγητο στο τελος ......χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΕτσι γελαγε και ο μητσος οταν σε γλενταγε![]()
![]()
O μητσος γελαγε με βογγητο στο τελος ......χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
επιτελους ρε μαλακα επεισα και μια να την δω και να με δει σκαιπ.Ειχα απογοητευθει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που εισαι ρε μαντοκα ?![]()
φυλαξε ο θεος και δεν τον επαιξα τελικα γιατι εβρεχετον Ατρομητο δεν βλεπω να σκοραρει![]()
επιτελους ρε μαλακα επεισα και μια να την δω και να με δει σκαιπ.Ειχα απογοητευθει![]()
φυλαξε ο θεος και δεν τον επαιξα τελικα γιατι εβρεχε![]()
τρομαξε?επιτελους ρε μαλακα επεισα και μια να την δω και να με δει σκαιπ.Ειχα απογοητευθει![]()
πισω σελιδες πουστρονεε λεει κατι για μενατρομαξε?
πισω σελιδες πουστρονεε λεει κατι για μενανκαι το κορμι μου
[move] ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΡΟΝΕΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩΜΠΑΡΟΣολες για σενα μιλανεαμα σε βρει ο Αλεξ θα στον καρφωσει που του παιρνεις την πελατεια
![]()
πεφτουλας και καψουρηςπισω σελιδες πουστρονεε λεει κατι για μενανκαι το κορμι μου
ναι οντως ,καπου πηρε το ματι μου κατι για χοντροςπισω σελιδες πουστρονεε λεει κατι για μενανκαι το κορμι μου
[move] ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΡΟΝΕΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩΜΠΑΡΟΣ[/move]
ειμαι σιγουρος αλλα στις παραισθησεις του απο τα ταβορο Κοσμας να ξερεις αν ασχοληθει 5 λεπτα και με τις 2 τις εχει παρει παρτουζα για πλακα , ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ![]()
οχι πουστρονεε μουναι οντως ,καπου πηρε το ματι μου κατι για χοντρος
τιποτα απο ολα δεν την εχω πεσει σε καμμια ρε μουνακιπεφτουλας και καψουρης
τι χειροτερο σε περιμενει αμοιρε![]()