You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)
ναι ρε αλητη εμεις σε πληρωσαμεγιατι ζοριζεσαι φιλε;τα λεφτα σου τρωγαμε;![]()
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το 2004 ετρωγα τυροπιτα απεναντι απο το νοσοκομειο αλεξανδρα πες του και φοραγα μαυρο δερματινο μπουφαν και παντελονι τζην .......μετα κατηφορισα προς την σεβαστειας και πηδηξα μια νανσυ ξανθια ελληνιδα.....εκει στον προθαλαμο θα με ειδε.....
αρα ακυρο, επειδη παιζει να εχω παει με κατοικο αυτης της χωρας (εκδιδομενη και μη) 3 φορες ολες κι ολες στο συνολο (το οποιο δεν μετριεται ως ποσοστο %) και καμια τους δεν ηταν ξανθια...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τι λες ρε χαμενε;δεν φτανει που σου δινω καθε μερα το γαλατακι σου μπεμπη;ναι ρε αλητη εμεις σε πληρωσαμε![]()

madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχω παθει στερηση για παπατρολη και για τον μαντοκα![]()
Έλα ήρθα. Πες,σε εμένα, πες μου. Με σκέφτεσαι και εκτός σάιτ; Πες μου τι νιώθεις για μένα.
ποναει το κεφαλακι μου θα μου το κανεις μακια να περασει;Έλα ήρθα. Πες,σε εμένα, πες μου. Με σκέφτεσαι και εκτός σάιτ; Πες μου τι νιώθεις για μένα.
απατεωνα φαταουλα πασοκετι λες ρε χαμενε;δεν φτανει που σου δινω καθε μερα το γαλατακι σου μπεμπη;![]()
![]()
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποναει το κεφαλακι μου θα μου το κανεις μακια να περασει;![]()
Κάνα πμ με το σκάιπ μου θα σε φτιάξει;
το καλυτερο αναλγητικοΚάνα πμ με το σκάιπ μου θα σε φτιάξει;Τι λες;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
το 2009 εφαγα και ενα σουβλακι σε πιτα μαλλον απο κρεας αγνωστου σε μενα ζωου στο σουβλατζιδικο της αχαρνων κατω απο το μπουρδελο......ηταν εκει ο σουβλατζης,ενας πακης και ο νταβατζης και περασε και ενας τυπακος με μουσακι να παρει γυρο.....αρα ακυρο, επειδη παιζει να εχω παει με κατοικο αυτης της χωρας (εκδιδομενη και μη) 3 φορες ολες κι ολες στο συνολο (το οποιο δεν μετριεται ως ποσοστο %) και καμια τους δεν ηταν ξανθια...
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το καλυτερο αναλγητικο![]()
αλλα και μια φωτο σου θα ειναι καλο καταπραυντικο
![]()
Θα σου βάλω κάμερα μωρό μου. Φοράω και ροζ μπέιμπυ ντολ. Σου στέλνω πάραυτα. :-*
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εγω σε σκεφτομαι και μου χει γινει ατσαλοβεργα.....ποτε θα παμε για καφε;Έλα ήρθα. Πες,σε εμένα, πες μου. Με σκέφτεσαι και εκτός σάιτ; Πες μου τι νιώθεις για μένα.
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το 2009 εφαγα και ενα σουβλακι σε πιτα μαλλον απο κρεας αγνωστου σε μενα ζωου στο σουβλατζιδικο της αχαρνων κατω απο το μπουρδελο......ηταν εκει ο σουβλατζης,ενας πακης και ο νταβατζης και περασε και ενας τυπακος με μουσακι να παρει γυρο.....

:-* :-*Θα σου βάλω κάμερα μωρό μου. Φοράω και ροζ μπέιμπυ ντολ. Σου στέλνω πάραυτα. :-*
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πες στην κοπελα οτι εισαι κατηγορια μικρο μεγεθος να μην περιμενει και πολλα πολλα:-* :-*
Τρωγατε τα λεφτα του πατερα μου και τωρα δεν εχει να του τα φαω εγω.γιατι ζοριζεσαι φιλε;τα λεφτα σου τρωγαμε;![]()
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω σε σκεφτομαι και μου χει γινει ατσαλοβεργα.....ποτε θα παμε για καφε;
Πάμε αύριο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αφου επαιζε χρηματιστηριο ρε φιλε......Τρωγατε τα λεφτα του πατερα μου και τωρα δεν εχει να του τα φαω εγω.![]()
Παμε τσαρκα αυριο;Πάμε αύριο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σαββατο καλυτερα να κατεβω αθηνα......Πάμε αύριο.