marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μου αρεσει και καποιος θα με παει................Και έχεις τόσα λεφτά για να δίνεις σε ξενοδοχείο;;;
Καλύτερα να φτιάξεις το σπίτι σου έτσι όπως σ'αρέσει ;)
μου αρεσει και καποιος θα με παει................Και έχεις τόσα λεφτά για να δίνεις σε ξενοδοχείο;;;
Καλύτερα να φτιάξεις το σπίτι σου έτσι όπως σ'αρέσει ;)
μου αρεσει και καποιος θα με παει................
Απορία κάποιος που έχει ραντεβού με κωλγκερλ ή σιτυ τουρ στις 4 με την παλιά ώρα τι ώρα τελικά θα γαμίσει? Και όσες έχουν βάρδια μεταμεσονύκτια απόψε σε στουντιο/ρδελο θα δουλέψουν μια ώρα παραπάνω υπερωρίες?
εσυ!!!!!!!!!!χαχαχαΧμμμ σε πάω εγώ άμα θες![]()
αντρα θελει ρε οχι αδελφη ψυχηΧμμμ σε πάω εγώ άμα θες![]()
αντρα θελει ρε οχι αδελφη ψυχη![]()
αλλου πεστα οχι σε μεναΑλλάζω χρώμα και από ροζ κιθάρα γίνομαι μπλε![]()
Σιγουρα αυτοs που θα μπει μεσα στιs 3.....θα κατσει για ενα διωρο....Με τον νομο![]()
Εκεινο ομωs που δεν ειναι ξεκαθαρο ειναι....αν θα ζητησει διπλη ταριφανα κλειθω τοτεθ ενα ραντεβουδατσι!![]()
Εκεινο ομωs που δεν ειναι ξεκαθαρο ειναι....αν θα ζητησει διπλη ταριφα![]()
εγω παΛΙ διαβασα για μια ψησταρια ευα και θελω να παω κι εγω......διαβασα στις νεες καταχωρησεις,καποιο ευα χοτελ και θελω να παω.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yπαρχει κι αλλο κολπο.........Κρυψε οτι ρολογια εχει στο μαγαζι τηsδλδ, για 1 ώρα ραντεβού να κλείσουμε μισάωρο...το βρήκα
Αν ειναι για......χωρισμο.........Τωρα ειναι η καλυτερη ωραευτυχώς που δεν έχω ραντεβου σήμερα για να αποφύγω παρεξηγήσεις... ;)
Ετσι μπραβο...........ριξε λεπτομερειεs τωραεγω παΛΙ διαβασα για μια ψησταρια ευα και θελω να παω κι εγω......
καλα θα παω πρωτα τη μαριαννα στο χοτελ και μετα εσενα στη ψησταριαεγω παΛΙ διαβασα για μια ψησταρια ευα και θελω να παω κι εγω......
Αν ειναι για......χωρισμο.........Τωρα ειναι η καλυτερη ωρα