Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
234 διαθέσιμα καταλύματα σε Αθήνααυτο ειναι καλο αν ισχυει και η τιμη
ειναι στην αρχη της κηφισιας περιπου 2χιλιομετρα απο εκει που θες
ρε μλκ εβαλα το ξενοδοχειο234 διαθέσιμα καταλύματα σε Αθήνα
Ποιο εννοείς;;;;;![]()
Ντάξει σε president hotel μένωρε μλκ εβαλα το ξενοδοχειο
president hotel
επισης δες μεταξουργειο και διπλα στα μπουρδελα και με το μετρο εισαι σε 10 λεπτα στο μεγαρο
minoan hotel
Πρίαμος,δεν έχω πρόβλημα,ας είναι γαμιστρώνας...θα κλείσω και καμιά πουτάνα αν είναι να με χαλαρώσει πριν τις εξετάσεις.Το Ωδείο που αναφέρεις είναι στην ΑΚΡΙΒΗ περιοχή των Αθηνών και δεν υπάρχουν
φτηνά ξενοδοχεία κοντά ,εκτός από το ΠΡΙΑΜΟΣ που είναι σε απόσταση < 200μ ,
και που είναι κυρίως ξενοδοχείο ημιπαραμονής ,αλλα μπορείς να μείνεις και για μέρες .
Το Ωδείο είναι πολύ κοντά στο Μετρό " Ευαγγελισμός " της μπλε γραμμής
και αν βρεις ξενοδοχείο στο Μοναστηράκι δεν θα σου φανεί μακριά .
Βάλε και αναζήτηση " φτηνά ξενοδοχεία στην Αθήνα " ,διότι τώρα οι τιμές
έχουν πέσει .
Πρίαμος,δεν έχω πρόβλημα,ας είναι γαμιστρώνας...θα κλείσω και καμιά πουτάνα αν είναι να με χαλαρώσει πριν τις εξετάσεις.![]()
Δε με λες,έχεις υπόψιν καμία που μπορώ να κλείσω για το ένα βράδυ που θα μείνω;;;;;![]()
![]()
Θα βλέπεις να μπαινοβγαίνουν [size=15pt]μουνάρες [/size]!
Από το Ωδείο απέχει δύο βήματα ,προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο .
μην εισαι μαλακας με το μετρο εισαι μπαμ και δε χανεσαιΝτάξει σε president hotel μένω
Μεταξουργείο δεν μένωάσε που με το μετρό παίζει και να χαθώ
δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στην ζωή μου
![]()
Pagration Youth Hostel, ΑθήναΘέλω ένα καλό(δηλαδή όχι γαμιστρώνας για μαύρες με αρουραίους) και σχετικά οικονομικό ξενοδοχείο κοντά στο Ωδείο Αθηνών (Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19 και
Ρηγίλλης).
Ρε μαλάκα δεν λέει τιμές στο linkPagration Youth Hostel, Αθήνα
75 Damareos Street 11633 Αθήνα Ελλάδα
εναλακτικα θα βρεις πολλα κοντα στο Συνταγμα με 30-50€
θα προσπαθησω να σου δωσουν δωματιο που εχω περασει πρινΡε μαλάκα δεν λέει τιμές στο link
Τελοσπάντων μάλλον θα μείνω στο Πρίαμος που μου πε ο Λαδάκης....αλλά θα ζητήσω καθαρά σεντόνια![]()
θα προσπαθησω να σου δωσουν δωματιο που εχω περασει πριν![]()
ανν βρω ξεσκιζωγαμάς φίλε ΓΑΜΑΣ![]()
καλο ειναι αλλα γαμηστρονας το πριαμος και πιο ακριβο απο το χοστελ που σου εδωσα...Ρε μαλάκα δεν λέει τιμές στο link
Τελοσπάντων μάλλον θα μείνω στο Πρίαμος που μου πε ο Λαδάκης....αλλά θα ζητήσω καθαρά σεντόνια![]()
και αν κλεισεις ματι ολο το βραδυ να με χεσειςΛαδάκη ωραίος ρε...το Πρίαμος είναι τζετ,60e βλέπω η διαμονή βάλε και 80-100e η πουτάνα,μια χαρά,τζετ.![]()
ανν βρω ξεσκιζω
ειχαμε τπτ νεοτερο ;)