Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.984
- Πόντοι
- 12.756
Πες μου, να της στειλω μηνυμα στο κινητο.
Πουτανακι !!!
Πες μου, να της στειλω μηνυμα στο κινητο.καντην στον Αλεξ ;) να της το πει αυριο της Βιολεττας
Πολυ τυπε ....και αυριο ειναι η μερα μπουρδελο εντελως
Ωχ.Παιδιά νυστάζετε?
Παιδιά νυστάζετε?
νατα ναταΠες μου, να της στειλω μηνυμα στο κινητο.
Αύριο δεν έχω να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!!!!![]()
Πουτανακι !!!
Τυχερε , εγω απο αυριο μεχρι και την Παρασκευη εχω τρεξιμο
Σήμερα έδινα μάθημα και ξαναδίνω την Πέμπτη!
σας καληνυχτω μαγκες
Μαγκες εγω καληνυχτιζω ;)
Geo γαμιεσαι που δεν μπηκες σημερα πουτανακι![]()
Ναι, είναι αλήθεια! Μετά τη δουλόφρονη και ύπουλη επίθεση εναντίον μου από τις δυνάμεις των σακάτηδων, η οποία κατέληξε στον ηρωικό χαμό μου, ως άλλο Σπαρτιάτη προδομένο απ' τον εκ γεννετής δύσμορφο και ανόητο Εφιάλτη, κατέβηκα στον Άδη, όπου εισερχόμενος στα μεγαλοπρεπή Ηλύσια Πεδία, τόπο ανάπαυσης των Θεών και των Ηρώων, είδα μπροστά μου απαστράπτοντα και μυροβόλο, τον ίδιο το Θεό Νώντα!
Με πλησίασε και κοιτάζοντας με στα μάτια, ως ισόθεο, μου έπιασε τον ώμο και μου είπε: "Νίκ 07, οσιομάρτυρα του νωντισμού η θυσία σου με συγκίνησε βαθύτατα! Μη φοβού! Η ανταμοιβή σου θα είναι μεγάλη και η εκδίκηση στα κούτσαβλα σαρκία των εχθρών μας ανελέητη! Από τούδε και στο εξής σε χρίζω επίτιμο νωντότυπο. Και όχι μόνο αυτό. Από απλό θνητό νικ, σε αναβαθμίζω σε Νωντο-νίκ! Ημίθεο Αθάνατο! Αναπαύσου τρεις ημέρες κοντά μου και μετά, εξόρμησε στον πάνω κόσμο με όλη τη οργή του Νώντα και του Άδη! Κατατρόπωσε τους αρνητές του νωντισμού! Εξαφάνισε τους απ' τις κατουρημένες πιάτσες και βασίλευσε στο πλάι μου!"
Δεν μπορείς χωρίς εμένα πόρνη μουGeo γαμιεσαι που δεν μπηκες σημερα πουτανακι![]()
Δεν μπορείς χωρίς εμένα πόρνη μου![]()
Α να χαθείτε ματάκηδεςΕίμαστε μάρτυρες ενός ειδυλλίου ...![]()