Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.915
Πόντοι
12.756
οχι δεν πληρωνουν...διαπιστωμενο...ποιος θα τους κουνησει Νιπλακο ?...κρατος εν κρατη...σε κανουν οτι θελουν με ενα κλικ οι Εβραιοι...σου κοβουν μεχρι και τα απορρυπαντικα της μπενκιζερ ή της προκτερ & γκαμπλ και βρωμαει το σπιτι σου και ζεχνει...μην την ψαχνεις..

Istin δεν υπαρχει εβραιος* στην Ελλαδα που να μην πληρωνει φορους ... καρατσεκαρισμενο , οτι η ΚΙΣ δεν εχει φορους Ναι θα συμφωνησω , γιατι ολα τα λεφτα που μπαινουν εκει μεσα η "πετσια" ή πως σκατα την λενε ειναι σαν συνδρομη δωρεα ... Οτι ολα αυτα που εχουν οταν πεθανουν και δεν εχουν κληρονόμους πανε στο Συμβουλιο τους ναι , γιατι τους βαζουν και υπογραφουν διαθηκες δωρεας .. και πανε και αφορολογητα , και εσυ αν κανεις μια δωρεα στην Εκκλησια αφορολογητη θα ειναι ...( την τελευταια φορα πριν καποια χρονια ηταν τωρα για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω )
Δεν γουσταρω τους Εβραιους αν και εχω αναγκαστηκα συνεργαστει κατα καιρους μαζι τους ... αλλα ας δουμε πρωτα τους δικους μας μουνοπαπαδες και μετα ας κρεμασουμε και αυτους

*Εβραιος ειτε στο θρησκευμα ειτε πολιτης που λενε αυτοι ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.915
Πόντοι
12.756
Φως φαναρι φιλε......

Εβραιοι πολιτικοι σε κυβερνουν οχι Ελληνες.....

Γι'αυτο τοσες προδοσιες γι'αυτο ξεπουλανε-αδανιζουν την Ελλαδα και τον Ελληνα......

Σε αυτο που λες τωρα συμφωνω , αλλα στο αλλο δεν ειναι ετσι φιλε μου ...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Istin δεν υπαρχει εβραιος* στην Ελλαδα που να μην πληρωνει φορους ... καρατσεκαρισμενο , οτι η ΚΙΣ δεν εχει φορους Ναι θα συμφωνησω , γιατι ολα τα λεφτα που μπαινουν εκει μεσα η "πετσια" ή πως σκατα την λενε ειναι σαν συνδρομη δωρεα ... Οτι ολα αυτα που εχουν οταν πεθανουν και δεν εχουν κληρονόμους πανε στο Συμβουλιο τους ναι , γιατι τους βαζουν και υπογραφουν διαθηκες δωρεας .. και πανε και αφορολογητα , και εσυ αν κανεις μια δωρεα στην Εκκλησια αφορολογητη θα ειναι ...( την τελευταια φορα πριν καποια χρονια ηταν τωρα για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω )
Δεν γουσταρω τους Εβραιους αν και εχω αναγκαστηκα συνεργαστει κατα καιρους μαζι τους ... αλλα ας δουμε πρωτα τους δικους μας μουνοπαπαδες και μετα ας κρεμασουμε και αυτους

*Εβραιος ειτε στο θρησκευμα ειτε πολιτης που λενε αυτοι ...

Σωστά...λες και η εκκλησία είναι καλύτερη...ή οι διάφοροι μεγαλοεπιχειρηματίες....

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ρε fffanatic, επειδή είσαι γενικά πολύ συμπαθητικός, σε παρακαλώ, σκέψου λίγο αυτά που λες....
Τα ΜΑΤ, καλώς ή κακώς ακολουθούν εντολές.....σιγά μην προωθούν τα ΜΑΤ και την νέα τάξη πραγμάτων....

Πρωτον κοιτα το αστερι του δαβιδ πανω στο κρανος,εβαλα φωτος.
Τις φωτος τις εχω κανει print screen απο βιντεο σε διαδηλωση και σου δινω και το βιντεο αν θες να το τσεκαρεις!

Οχι μονο αυτο αλλα δεν ξερεις κιολας αν κατω απο τα κρανος ειναι Ελληνες αλλα μπορει να ειναι ευρωπαικος στρατος κλπ.....

ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Οργανο τους ειναι τα ΜΑΤ προτατες τους ειναι και στρατος κατοχης κατα μια εννοια......

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ρε παιδιά τι λέει ο τύπος για την Ηλεκτρα στο θρέντ της ..
τέρμα οι ταινίες  :zfuck:  και τα show  ?  :huh:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τις φωτος τις εχω κανει print screen απο βιντεο σε διαδηλωση και σου δινω και το βιντεο αν θες να το τσεκαρεις!

Οχι μονο αυτο αλλα δεν ξερεις κιολας αν κατω απο τα κρανος ειναι Ελληνες αλλα μπορει να ειναι ευρωπαικος στρατος κλπ.....

ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Οργανο τους ειναι τα ΜΑΤ προτατες τους ειναι και στρατος κατοχης κατα μια εννοια......

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ?

Οκ, θα το τσεκάρω....

Δεν πάω στις παρελάσεις.... :P

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

φανατικ αγορι μου εχω γνωστους ματαδες και δεν ειναι ετσι οπως τα λες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
αμετρητες οι εταιρειες με εβραικα κεφαλαια εντος Ελλαδας....ενα απο τα εκατονταδες...ενα χτυπητο >

expertlogo.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom