Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

νομίζω από εδώ μέσα δεν θα σβηστεί :rockon:

Α ρε μαλακα θα σε πετυχω δεν θα σε πετυχω στην πιατσα? τι παγκρατιο μου λες τωρα , θα σε κανω να λες συγνωμη για οτι εχεις πει παλιοπαπαρα γαμω το μουνι που σε γλυστραγε κωλογερε... θα σε σπασω στο ξυλο παλιπαπαρα.. το μουνι που σε πεταγε, χεζω τον ταφο της μανας σου, γαμω το μουνι της ξεσκισμενης μανας σου της παλιοκαριολας που τρωει χωμα,παλιοαρχιδι,η μανα σου ειναι πουτανα, εισαι πουτανας γιος, τραβελοφτυμα του κερατα που θα μιλησεις εσυ για μενα, με ποιο δικαιωμα ρε κωλογερε μου κανεις και αναλυσυ IQ? E πουτανοφτυμα ? Ποιος εισαι ρε που πουλας μουρη και εξυπναδες και κρινεις τον καθενα? Εχεις δει την μαπα σου ρε ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ?
Εχεις δει πως εισαι? Της αλλες ειχε πει οτι κατι ειχε με το aids ,καλα να παθεις, και επεισης εχω διαβασει οτι εχει πεθανει η μανα σου εαν υσχιει γλυτωσε η δολια απο εναν βρωμογενημα σαν εσενα ..

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ

Θα γελας με αυτο το ποστ και οι περισσοτεροι μπορουν να αηδιασουν με αυτα που γραφω αλλα αυτο σου αξιζει εσενα

Που θα μου πεις εμενα παλιοαρχιδι γαμω το ξεσκισμενο μουνι της μανας σου για το IQ μου...

Παλιοπαπαρα του ελεους... τελοσπαντων, με σενα δεν τελειωσαμε...

Ε α στο διαολο με την ξερολιαση σας εδω μεσα, εχεις βρει ευκαιρια παλιοπαπαρι με βλεπεις στα νευρα μου και βρισκεις ευκαιρια να απαντησεις απαξιωτικα να με εκνευρισεις να περασεις την ωρα σου,αλλα επειδη εσυ δεν καταλαβαινεις απο λογια

ΑΠΛΑ Γ Α Μ Ω  Τ Ο  Μ Ο Υ Ν Ι  Π Ο Υ  Σ Ε  Π Ε Τ Α ΓΕ...

Μακαρι αυτο το ποστ να ειναι αφορμη να παρω πουλο οριστικα σε αυτο το σαιτ... θα τα διαβασει ο αντι και σιγουρο κανα μπαν η κανα μιουτ θα το φαω...

Στο διαολο οσοι εχετε κακη γνωμη για μενα... στα αρχιδια μου.. ευκαιρια για κατι καινουριο..

Με αυτο το ποστ αηδιασα πραγματικα, ξερεις μονο να απαξιωνεις κοσμο και να υποτιμας , τελοσπαντων...

Σορρυ παιδια που βριζω ετσι αλλα δεν παει αλλο με τον παλισκατιαρη ...

Θα πεις εχω ελειψη παιδειας που βριζω ετσι, να πεις, θα πεις οτι εχω χαμηλο IQ να πεις... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ...

απλα με εκνευριζει να λες για καποιον που δεν το ξερεις απο κοντα...  Στο διαολο εσυ και ολο σου το σοι.. Θα χαζογελας στανταρ...

Τελοσπαντων... Μην ξεχασετε να φτιαξετε τον μιστερ μαλακα 2013 σας παρακαλω... εγω εδω μεσα δεν ξαναπαταω... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παράνομος είναι τον φιλοξενεί ένας συριζίτης με αντάλλαγμα :zfuck:
Δλδ  φτασαμε στην ανταλλαγη προιοντων???Φανταζομαι κι αυτοs σε ανταλλαγμα θα ψηφιζει αντεθνικα.......Μηπωs ηρθε η ωρα να κανουμε εθνοκαθαρση ???    :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δλδ  φτασαμε στην ανταλλαγη προιοντων???Φανταζομαι κι αυτοs σε ανταλλαγμα θα ψηφιζει αντεθνικα.......Μηπωs ηρθε η ωρα να κανουμε εθνοκαθαρση ???    :grin:

προς το παρόν καθαρίζεται το μπουρί του πακιστανού :zfuck:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εσπασε τελειως.Χειροτερα και απο τον βατραχο.Πουστη βατραχε ετσι θελω να σε δω να σπας και εσυ :zfuck:

Ο βάτραχος δε με εμπνέει να ασχοληθώ μαζί του. Φαίνεται σοβαρός άνθρωπος και μορφωμένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom