dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Εκανε γυναικειους κλωνους και τα εφτιαχνε μαζι τους.
Εκανε γυναικειους κλωνους και τα εφτιαχνε μαζι τους.
σαν τι θέλεις να γίνει δλδ ?
άσχετο ..
στο κόσμο τι έκανε ο Μήτσος ?
μόνο γυναικεία θεματολογία δεν έχει ?
θα αφησω τον τρισμεγιστο νικο να σου απαντησει ;)
για βαλε να δουμεοχι δεν γραφτηκα ποτε εκει...απλα βρηκα το προφιλ του...το ειχα ανεβασει εδω στο τσατοφορουμ πριν κατι σελιδες....εχει αβαταρ ενα αρσενικο αγγελος με φτερα...πολυ ρομαντικο.
δεν εισαι η ρυθμ;ποια σκατα εισαι;πολύ φοβάμαι ότι σε λάθος άνθρωπο κάνεις ερωτική εξομολόγηση μαν
ο πακιστανος γαμιας σουδεν εισαι η ρυθμ;ποια σκατα εισαι;
μπορει να ειναι καμμια εκατοστι σελιδες πισω...που να ψαχνω τωρα ρε μαν... :Sγια βαλε να δουμε
:Sο πακιστανος γαμιας σου
αφου σε τρωει ο κωλος σου
Ήταν ερωτευμένος με τη χρήστρια Βέλβυ για την οποία είχε αφήσει διακριτικές νύξεις ότι θα ήθελε να την παντρευτεί...
Την είχε ακολουθήσει πρώτα στο φόρουμ.γρ και μετά στο κοσμο...
Δυστυχώς η συγκεκριμένη γκόμενα είναι ρατσίστρια με τους ανάπηρους σε βαθμό απέχθειας. Τους αποκαλεί σιχαμένα όντα.
δεν εισαι η ρυθμ;ποια σκατα εισαι;
για σενα ρεντ...το βρηκα:μπορει να ειναι καμμια εκατοστι σελιδες πισω...που να ψαχνω τωρα ρε μαν... :S
την θυμαμαι την φωτο,ρομαντικο αγορι ο μητσοςγια σενα ρεντ...το βρηκα:
γιατι παντα μιλαμε με ντουκουμεντα.
βιλμα ή βελβυ εφαγε μπαν?δεν θυμαμαι....Τι γνώμη έχετε για τη Βέλβυ; Χρόνια παρουσίας στο μπου... Εγώ έχω συγκρατήσει (εκτός του απροκάλυπτου ρατσισμού της) μόνο ότι σκουπιζόταν πάντα με μωρομάντηλα για να είναι ο πρωκτός της πάντα καθαρός για γαμήσι.
βιλμα ή βελβυ εφαγε μπαν?δεν θυμαμαι....
γυναικα μη επαγγελματιας σε τετοιο φορουμ τι περιμενες να ηταν αξιογαμητη γκομενα; :SΤι γνώμη έχετε για τη Βέλβυ; Χρόνια παρουσίας στο μπου... Εγώ έχω συγκρατήσει (εκτός του απροκάλυπτου ρατσισμού της) μόνο ότι σκουπιζόταν πάντα με μωρομάντηλα για να είναι ο πρωκτός της πάντα καθαρός για γαμήσι.
την θυμαμαι την φωτο,ρομαντικο αγορι ο μητσος