Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σοβαρά, το έχω απορία. Ένας άνθρωπος που γεννιέται ανάπηρος, έχει την ελπίδα να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μέσα στο κοινωνικό σύνολο ή ματαιότις ματαιοτήτων; Μήπως έπρεπε να επιλέξει τον αποχωρητισμό και να συναναστρέφεται αποκλειστικά κωφάλαλους; Υπάρχουν σκληροπυρηνικοί κωφάλαλοι που έχει διαλέξει αυτό το δρόμο, συνενοούνται μόνο στη νοηματική και εξοστρακίζουν από την ομάδα τους όσους βάλουν ακουστικό.

και εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά για το Μήτσος μαν ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σοβαρά, το έχω απορία. Ένας άνθρωπος που γεννιέται ανάπηρος, έχει την ελπίδα να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μέσα στο κοινωνικό σύνολο ή ματαιότις ματαιοτήτων; Μήπως έπρεπε να επιλέξει τον αποχωρητισμό και να συναναστρέφεται αποκλειστικά κωφάλαλους; Υπάρχουν σκληροπυρηνικοί κωφάλαλοι που έχει διαλέξει αυτό το δρόμο, συνενοούνται μόνο στη νοηματική και εξοστρακίζουν από την ομάδα τους όσους βάλουν ακουστικό.
να παει στο αποχωρητηριο εννοεις ; :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Δίπλα το έγραψε. Ήταν εμφανής ο φθόνος στα λόγια του. Τα τομάρια που ανελίχθηκαν ψηλά με βρώμικο τρόπο... Εμφανής όσο και ο τρόμος: Τόσες ατυχίες μη μου τύχει κάνα μεγαλύτερο κακό. Τώρα ποιούς είδε...

τυπε αρχισε να με βριζει απο το πουθενα...εκανα καμμια παραθεση με αυτο το εμοτικον : :tooth: κ ο μογγολος τρελαινονταν τελειως κ με εβριζε...μεχρι κ την οικογενεια μου εχει βρισει,για αυτο τα πηρα κρανα....Δεν μενω Αθηνα,αλλιως θα τον ειχα ξετρυπωσει τον Αμεα... :s&m_1: :s&m_1:

αν δεν κανω λαθος μενει Κορυδαλο....
μηπως γραφεις διπλα?

Όχι αλλά κάνω κλικ όπου δω απάντηση από νικ αχαχούχας. :grin:

Όλο οικογένειες έβριζε. Πουτανοφτύματα, πουστοπουτανογεννήματα... Μέσα στο μυαλό του οι γονείς μας μας διαπαιδαγώγησαν να είμαστε εχθροί του... Τραύματα της παιδικής ηλικίας, καταλαβαίνεις. Και κόμπλεξ κατωτερότητας. Πραγματικός βιοπαλαιστής ο Μήτσος. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν δίστασαν να τον διαπομπεύσουν δημοσίως άτομα που τον γνώρισαν και έφαγαν μαζί του...

Άμα ρωτήσεις τα κατάλληλα άτομα στην Ομόνοια τον βρίσκεις το Μήτσο.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Όνομα: rafman
Ειμαι μόλις 99 Ετων (αλλη Κράση)

:thumbsup: :grin:

Συνημμένα

16,7 KB · Εμφανίσεις: 13

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Δίπλα το έγραψε. Ήταν εμφανής ο φθόνος στα λόγια του. Τα τομάρια που ανελίχθηκαν ψηλά με βρώμικο τρόπο... Εμφανής όσο και ο τρόμος: Τόσες ατυχίες μη μου τύχει κάνα μεγαλύτερο κακό. Τώρα ποιούς είδε...

Όχι αλλά κάνω κλικ όπου δω απάντηση από νικ αχαχούχας. :grin:

Όλο οικογένειες έβριζε. Πουτανοφτύματα, πουστοπουτανογεννήματα... Μέσα στο μυαλό του οι γονείς μας μας διαπαιδαγώγησαν να είμαστε εχθροί του... Τραύματα της παιδικής ηλικίας, καταλαβαίνεις. Και κόμπλεξ κατωτερότητας. Πραγματικός βιοπαλαιστής ο Μήτσος. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν δίστασαν να τον διαπομπεύσουν δημοσίως άτομα που τον γνώρισαν και έφαγαν μαζί του...

Άμα ρωτήσεις τα κατάλληλα άτομα στην Ομόνοια τον βρίσκεις το Μήτσο.
πουστο-αναθρεματα μας ειπε...κ αλλα τετοια ωραια...τα γραψε αλλου αυτα...οχι εδω. ;)
καμμενη περιπτωση ο Αχαχουχας..ωρες-ωρες σκεφτομαι οτι κακως ασχοληθηκα μαζι του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom