Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στα αρχιδια μας :2on1: σε προτεινω για τιμημενο ντετεκτιβ παρακολουθητη και γυναικωτο :zfuck:
οκ μου δινεις κινητρο να αποχωρησω απο το τσατ σπαμ ρουμ... χωρις να σημαινει οτι δεν θα τρωτε ειρωνιες σε αλλα θρεντ..

σημερα θα δηλωθει η αποχωρηση μου απο το θρεντ αυτο διοτη μεγαλο μερος των μυνηματων μου ειναι απο εδω....

;) μην ξεχναμε.. τα σπιτια σας  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
οκ μου δινεις κινητρο να αποχωρησω απο το τσατ σπαμ ρουμ... χωρις να σημαινει οτι δεν θα τρωτε ειρωνιες σε αλλα θρεντ..

σημερα θα δηλωθει η αποχωρηση μου απο το θρεντ αυτο διοτη μεγαλο μερος των μυνηματων μου ειναι απο εδω....

;) μην ξεχναμε.. τα σπιτια σας  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
εγω να πω την αληθεια δεν θελω να φυγεις απο το τσατ γιατι το εχω βαλει σκοπο να σε κανω αντρα και αλανι αλλα αν δεν θες στα αρχιδια μου.Θα ασχοληθω με τον παπαζολη :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω να πω την αληθεια δεν θελω να φυγεις απο το τσατ γιατι το εχω βαλει σκοπο να σε κανω αντρα και αλανι αλλα αν δεν θες στα αρχιδια μου.Θα ασχοληθω με τον παπαζολη :birdman:
νταξ  μωρε θα με κανεις στα αλλα θρεντ, ετσι και αλλιως εδω ειναι η εδρα των νωντοτυπων οποτε δεν μπορω να σας αντιμετωπισω ολους σας..  :zfuck: 

στα αλλα θρεντ θα πεσει πουτσα  ;) :pipa1: :2on1:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
νταξ  μωρε θα με κανεις στα αλλα θρεντ, ετσι και αλλιως εδω ειναι η εδρα των νωντοτυπων οποτε δεν μπορω να σας αντιμετωπισω ολους σας..  :zfuck: 

στα αλλα θρεντ θα πεσει πουτσα  ;) :pipa1: :2on1:
μεινε μαζι μου και δεν σε πειραζει κανενας.Ουτε καν οι νωντοτυποι ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.951
Πόντοι
12.756
διαβασα τις σελιδες τις τελευταιες 4  :S τι εγινε ρε;κοσμοπολιταν γινατε;

Το μαγαζι παει για φουντο , πρεπει να γινει ανακαίνιση ως τελευταία ελπίδα επιβίωσης ... εχεις στο νου σου κατι ?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Το μαγαζι παει για φουντο , πρεπει να γινει ανακαίνιση ως τελευταία ελπίδα επιβίωσης ... εχεις στο νου σου κατι ?
φευγει και το σταματακη φιλε :S εχω σοκαριστει δεν μπορω να σκεφτω τιποτα.Μονη ελπιδα νομιζω ειναι το παπαζολ και ο βιολεττος.Με απαξιωνει ομως  :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.951
Πόντοι
12.756
φευγει και το σταματακη φιλε :S εχω σοκαριστει δεν μπορω να σκεφτω τιποτα.Μονη ελπιδα νομιζω ειναι το παπαζολ και ο βιολεττος.Με απαξιωνει ομως  :2on1:

Παπαζολ  :rockon: μπορει να το παρει επανω του λες ? Γλιτσας πρεπει να ειναι το ΣΚ που γαμαει ολο το κοπαδι , εχει εξαφανιστει ...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Παπαζολ  :rockon: μπορει να το παρει επανω του λες ? Γλιτσας πρεπει να ειναι το ΣΚ που γαμαει ολο το κοπαδι , εχει εξαφανιστει ...
νομιζω μπορει ο παπαζολ.Ο προβατοφιλος μπηκε στο νημα του στοιχηματος  :grin: πρεπει να μεινει το σταματακη νιπλ.Να κανουμε αγωνα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.951
Πόντοι
12.756
νομιζω μπορει ο παπαζολ.Ο προβατοφιλος μπηκε στο νημα του στοιχηματος  :grin: πρεπει να μεινει το σταματακη νιπλ.Να κανουμε αγωνα.

Το Σταματακη εχει up and Down φιλε μου , πρεπει να εχουμε και καποιον γιατρο εδω για να μπορει να τον κοντρολαρει  :S

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Το Σταματακη εχει up and Down φιλε μου , πρεπει να εχουμε και καποιον γιατρο εδω για να μπορει να τον κοντρολαρει  :S
γιατρο δυσκολα αλλα μπορω να παω στην μαυρη αγορα να του εχω ετοιμα ζαναξ,σεροπραμ και κανα ταβορ για τα δυσκολα.Ολα για το σταματακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom