Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θεωρώ πως δεν υπάρχουν πραγματικοί ηγέτες και δεν υπήρξαν ποτέ.δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα![]()
Θεωρώ πως δεν υπάρχουν πραγματικοί ηγέτες και δεν υπήρξαν ποτέ.δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα![]()
οκ , αρκετα ειπαμε για αποψε παω καμια βολταΘεωρώ πως δεν υπάρχουν πραγματικοί ηγέτες και δεν υπήρξαν ποτέ.
Νωρίς,νωρίς.....οκ , αρκετα ειπαμε για αποψε παω καμια βολτα
Κατα την κλασικη συνταγματικη θεωρια, δεν υπαρχουν ηγετες αλλά ηγεμονευομενοι.Θεωρώ πως δεν υπάρχουν πραγματικοί ηγέτες και δεν υπήρξαν ποτέ.
Ακριβώς αυτό....αν και δεν κατέχω την ορολογία.Κατα την κλασικη συνταγματικη θεωρια, δεν υπαρχουν ηγετες αλλά ηγεμονευομενοι.
εσενα σε γραφω στα αρχιδια μου και το ξερεις.. ;)Από χαζομάρα πάσχεις.
Δειλία.
ουυυ..σιγουραΚι ετσι μπορεις να το πεις.
ουυυ..σιγουρα![]()
οχι.. αλλα θα παω σκατα απο τα 9 αν περασω 3 σας κερναωσταματάκι, να υποθέσω οτι λόγω τον ψυχολογικών , θα κλάσεις την εξεταστική;![]()
μπουρδέλο ή σουβλάκι;οχι.. αλλα θα παω σκατα απο τα 9 αν περασω 3 σας κερναω![]()
οχι.. αλλα θα παω σκατα απο τα 9 αν περασω 3 σας κερναω![]()
φαι μεχρι σκασμουμπουρδέλο ή σουβλάκι;![]()
Έχει και αυτός τα ψυχολογικά του,δεν μπορείκάτσε διάβασε χαραμοφάη![]()
Και πού θα βρεις τα λεφτά ρε;φαι μεχρι σκασμου![]()
δικα μου δεν πειραζω.. απο καμια πιστωτικη ισως..Και πού θα βρεις τα λεφτά ρε;![]()
Έχεις και πιστωτικές ρε μπρούκλη;δικα μου δεν πειραζω.. απο καμια πιστωτικη ισως..ετσι και αλλιως ξεπληρωσα 2 μεχρι τωρα..
οποτε ενα 30-50 αρι να την ξαναφορτωσω την μια δεν χαλασε και ο κοσμος![]()
κουνα και το αυτακι βλακα
κουνα και το αυτακι βλακα![]()