kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
σκατοβατραχος ;)
ρώγα πασαλειμμένη με σκατά ;)
σκατοβατραχος ;)
είδες ρε μαλάκα τί θράσος έχουν μερικοί άνθρωποι;, είπαν τα ανθρωπόμορφα σκατά![]()
Δε γαμιέται,κάνω που κάνω ψυχανάλυσηεσυ οπως θα ερθεις Αθηνα ακριβως ετσι θα γυρισεις και πισω ... αποτυχημενος
κουραζεις , πολυ κουραζεις
είδες ρε μαλάκα τί θράσος έχουν μερικοί άνθρωποι;![]()
![]()
Εμ καταχρέωσε το κράτος και θα έπρεπε να σαπίζει στην φυλακή,εμ μιλάει και από πάνω.....
Γαμώ τον Σαμαρά που τέτοια κοινωνικά παράσιτα δεν τα στέλνει στην μπουζού!!!!!![]()
αιμα και σπερμα και βατραχοκουραδες![]()
Δε γαμιέται,κάνω που κάνω ψυχανάλυση![]()
Εσύ πότε θα κρεμαστείς τελικά;;;;![]()
σου εχω δουλεια με πολλα λεφτα μια και εξωΔε γαμιέται,κάνω που κάνω ψυχανάλυση![]()
Εσύ πότε θα κρεμαστείς τελικά;;;;![]()
σου εχω δουλεια με πολλα λεφτα μια και εξω![]()
Άμα θες να ξεκάνω το αρχιδάκι τον Νιπλ δεν θέλω τίποτα,το κάνω στο τζάμπα με πολύ ευχαρίστηση!!!!!σου εχω δουλεια με πολλα λεφτα μια και εξω![]()
Άμα θες να ξεκάνω το αρχιδάκι τον Νιπλ δεν θέλω τίποτα,το κάνω στο τζάμπα με πολύ ευχαρίστηση!!!!!![]()
Μέχρι τώρα μια ψυχή έλεγε: ''όταν πάρεις το πτυχίο σου'',αλλάξαμε τροπάρι τώρα;;;;Μολις παρεις τον πρωτο πρωταγωνιστικό σου ρολο , δηλαδη σε παρα πολυ καιρο , αλλα μαλλον ποτέ![]()
Άμα θες να ξεκάνω το αρχιδάκι τον Νιπλ δεν θέλω τίποτα,το κάνω στο τζάμπα με πολύ ευχαρίστηση!!!!!![]()
αχαχαχαχαχαχαχαΆμα θες να ξεκάνω το αρχιδάκι τον Νιπλ δεν θέλω τίποτα,το κάνω στο τζάμπα με πολύ ευχαρίστηση!!!!!![]()
Δεν θα σε ξεκάνω με τα χέρια ρε μαλάκαβρε μαλακα , η Φιλιππινέζα μου ειναι πιο ψηλη απο εσενα , θα την βαλω να σε δείρει![]()
Εγώ αυτή θέλωαλλη δουλεια σου εχω![]()
ο μπόλντεμορτ στο τέλος πεθαίνει ;)
αλλη δουλεια σου εχωΔεν θα σε ξεκάνω με τα χέρια ρε μαλάκα![]()
υπάρχουν ωραιότατα πιστόλια
θα δανειστώ από τον Λάκη
![]()