gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καταθεση ψωληςκαταθεση ψυχης
Το νικ βαρος μπηκε με πολες φιλοδοξιες σε αυτο το σαιτ,αντεξε στο χρονο,δοκιμασε ολες τις βρωμερες κρεβατοκαμαρες των οικων,εχει ξεπερασει το φραγμα των 100 διαφορετικων εκδιδομενων γυναικων.
Ολα ομως εχουν μια αρχη και ενα τελος,πρωτον πρεπει να κανω ανθρωπους τα στελεχη που διοικουν εδω μεσα να μαθουν την εννοια της δικαιοσυνης και του αλληλοσεβασμου,να φερονται σε ολους με τον ιδιο τροπο και οχι κατα συνηδηση η συμφερωντα.
Επισης υπηρξα απο τους μεγαλυτερους πεφτουλες του σαιτ με αμετρητες αποτυχιες δλδ για να μην περι αυτολογω με 100% επιτυχια στις αποτυχιες
ειναι ενα σεβαστο ποσοστο μπορω να ομολογησω,εχω σπασει ολα τα ρεκορ,τελευταιο οχυρο για να πεσει ειναι η βιολεττα μετα απο αυτη το χαος
και οταν λεω χαος εννοω μαυρο σκοταδι θα πεσει πανω απο το καμακι στο σαιτ.
Οσο για τον εταιρο ατυχο θυμα προξενιων τι να πω στην ελλαδα ζουμε και πρεπει να υπομενουμε τ μαρτυρια της ζωης.
Ο κοσμας πρεπει να αποφυγει τη πρεζοσαουρογαμιασει του εχουν χαλασει τα ματια χιλιες φορες μαλακια με τη ξεδοντιαρα πλεον ζετα λογοθετη παρα με αυτα τα μπαζα που σερνει μεσα στο σπιτι του και θα βρεθει πνιγμενος στη μπανιερα του.
Γλιτσα κρατα γερα και εσυ θα εισαι αυτος που αναγεννηση τον κενταυρο
Νιπλ μη τη φοβασε τη φυλακη θα εχεις ενα συμμαχο μαζι σου τον φιλο μπολντη καθως τον βλεπω σωφρονιστικο υπαλληλο και υπηρετη σου στις υψηλων προσωπων φυλακες ασφαλειας.
Πουτανακια μη νομιζετε οτι φευγω πρωτα θα φαω τη βιολεττα και μετα![]()
το νικ τζιελ μπηκε με μονο μια φιλοδοξια.....να γινει αφεντικο μαζι με τον κιθαρα.....
εσπασε το ψυχολογικο φραγμα των 500 γυναικων εδω και καιρο και συνεχιζει.....
επισης δεν την επεσα ποτε σε καμια γυναικα ή αντρα ή του τριτου φυλου σε αυτο το σαιτ αν και μου την πεσαν πολλες για το φιδισιο και στιβαρο κορμι μου και τις εμπειριες μου στο κρεβατι
βαρε κρατα γερα μαν......θα μεγαλωσει το μπος και θα αναλαβει αυτο να συνεχισει την παραδοση του νικ σου.....δλδ μηδεν ενημερωσεις,μηδεν κριτικες ,μηδεν σε ολα....