Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.245
- Πόντοι
- 12.756
στα αθληματα ναι. Στα γραπτα δεν ξερω. Στα αθληματα παιζεις με χρονομετρο
Μπολντυ τους εχεις για πλακα , μην μασας ;)
στα αθληματα ναι. Στα γραπτα δεν ξερω. Στα αθληματα παιζεις με χρονομετρο
δεν μπορω να πω στους συγγενεις μου να σου στειλω ενα σσςς13 να κανει λατζαοχιαντε θα μου κανεις το κονε;
![]()
αν ειναι οκ και τα γραπτα δεν σε φοβαμαι χαλαρα το εχειςστα αθληματα ναι. Στα γραπτα δεν ξερω. Στα αθληματα παιζεις με χρονομετρο
να σου στειλω βιογραφικο και συστατικες να βαρεσεις προσοχες;δεν μπορω να πω στους συγγενεις μου να σου στειλω ενα σσςς13 να κανει λατζααμα παω εγω θα σε παρω να μου καθαριζεις τα παπουτσια
βοηθα να παρω πτυχιο
![]()
κάτι τέτοιοι γαμάνε σήμερα![]()
να σου στειλω βιογραφικο και συστατικες να βαρεσεις προσοχες;![]()
λεγε τι δουλεια κανειςνα σου στειλω βιογραφικο και συστατικες να βαρεσεις προσοχες;![]()
ουτε με αυτους δεν μπορεις να γαμησεις![]()
αν ειναι οκ και τα γραπτα δεν σε φοβαμαι χαλαρα το εχεις![]()
γαμάω με τα λεφτάκια μου![]()
ρε τραβα στην γερμανια η σε καμια σκανδιαναβια.θα σε παρουν χωρις κονεΕ νταξει και εδω να μην πετυχουμε δεν χαθηκε και ο κοσμος. Η προσπαθεια μετραει.
ΣΤα αθληματα ειμαι μεσα στους χρονους παντως και εχω ακομα 1 μηνα μεχρι να εξεταστω μαζι με αλλους
επειδη σε θεωρω πανεξυπνο και αλανι ειμαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει τι περιπου κανω.Ομως αυτο που κανω στην Ελλαδα το κανουν λιγοι και οι περισσοτεροι δεν το ξερουν κιολας.Τα γατονια Εθνη ομως που εχουν προβληματα το ξερουν πολυ καλα ;)στειλε μου εμενα ρε γαμημενε να δω τι δουλεια κανεις![]()
πισωπλατα τον βριζεις τον πακιστανο εραστηκανα Πακιστανο μονο ;)
μπολτυ το βλογιοκομμενο εχει δικιο.Κοιτα και εξωΕ νταξει και εδω να μην πετυχουμε δεν χαθηκε και ο κοσμος. Η προσπαθεια μετραει.
ΣΤα αθληματα ειμαι μεσα στους χρονους παντως και εχω ακομα 1 μηνα μεχρι να εξεταστω μαζι με αλλους
χελι εισαιΤο κολυμπι το εχουν στα 2 λεπτα τα 50μετρα και σημερα το εκανα στα 55 δευτερολεπτα :S
για πες και σε μενα σε πμ που δεν ειμαι γατονι και αλανιεπειδη σε θεωρω πανεξυπνο και αλανι ειμαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει τι περιπου κανω.Ομως αυτο που κανω στην Ελλαδα το κανουν λιγοι και οι περισσοτεροι δεν το ξερουν κιολας.Τα γατονια Εθνη ομως που εχουν προβληματα το ξερουν πολυ καλα ;)