neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εκκολαπτομενος πουστης ειναι ακοματι ρολους ρε;ακομα ουτε πιπα δεν εχει παρει![]()
εκκολαπτομενος πουστης ειναι ακοματι ρολους ρε;ακομα ουτε πιπα δεν εχει παρει![]()
φευγεις οπως εισαι πας στο νημα της ΧΑ βλεπεις τι σου εγραψα και επιστρεφεις μετα![]()
εσυ ο υπερμαχος κατ των δημοοσσιων υπαλληλωνΝαι ρε. Αξιωματικος θα ειμαι αμα περασω
πουτσα λουσα και μπλακτζακαυτα μονο επι πασοκ θρασυ τυρογαλο.Τωρα εχει μονο πουτσα![]()
οκ ετοιμασουπσ και ρημα ετσι.μηπως εισαι ξαδερφος του 50 cent?
αντεχω τα πουρα, τα ουισκι ,τα ξενυχτια και τα threesome με δυο γκομενες![]()
Ναι ρε. Αξιωματικος θα ειμαι αμα περασω
Δεν μπορώ τους μπαταχτσήδες απλάΆρα είναι ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΔΟΕ στο bou.com?
Καλή επιτυχία τύπε!
σιγα μην κουραστει.Εχει μαθει ρε απο τα πολλα σκυψιματατωρα τον εφερα εδω ρε φιλε ....![]()
τι κερνας ?οκ ετοιμασου![]()
πληρωσε γιατι εχειπουτσα λουσα και μπλακτζακ![]()
Δεν μπορώ τους μπαταχτσήδες απλά
Υπάρχουν άπειροι λόγοι να χρωστάει κανείς σήμερα,αλλά να μην έχει,όχι να έχει και τα βάζει στην τσέπη.![]()
γιατι πεθαινεις;τι κερνας ?![]()
Δεν μπορώ τους μπαταχτσήδες απλά
Υπάρχουν άπειροι λόγοι να χρωστάει κανείς σήμερα,αλλά να μην έχει,όχι να έχει και τα βάζει στην τσέπη.![]()
κερνα τα εσυ αυτα και μετα πεθαινω και γωγιατι πεθαινεις;![]()
Εσύ το μουνί που επίσης δεν έχεις για την εφορία για ποιον τα φυλάς;Μολις σκιαγράφησες τον gl , για τις πουτανες εχει , για την εφορια δεν εχει ομως το μουνι![]()
τι λες ρε;εγω ειμαι νομοταγης φορολογουμενος...Μολις σκιαγράφησες τον gl , για τις πουτανες εχει , για την εφορια δεν εχει ομως το μουνι![]()