kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
λεγε ρε ,πες τι εισαι με αποδειξεις και σε κερναω εσενα![]()
ένα νικ είμαι μαν
λεγε ρε ,πες τι εισαι με αποδειξεις και σε κερναω εσενα![]()
τελικα ειναι η μεραα μου σημερακατσε γιατι ψαχνω σιτυ τουρ να του στειλω για να μου δωσει την διεύθυνση σου![]()
ειπαμε ειναι
οχι οτι δικηγορευει κιολας
υπαρχει μαλακας να τον εμπιστευθει![]()
τελικα ειναι η μεραα μου σημερα
μλκ κοσμα να εισαι καλα
θα χυνω στ'ονομα σου![]()
![]()
![]()
μηπως θες και την σασα μπαστα ?και στο σπιτι του απεξω σε παω κοντα μου μενεικερνας σιτιτουρι ομως εχω επιπεδο.Η Αυτο η τον παπαζολη διαλεξε
![]()
γαμησε τον τον μπαρο εχω θα σου πω το σπιτι του.Την πουτανα την θελω σπιτι μου ειμαι κουρασμενοςΜπαρε να ερθει σπιτι σου ή αν ειναι πας και εσυ σε Χοτελ να την βρεις ?
Και τι κανει ρε τυπε ? μεταφρασεις για να ζήσει![]()
![]()
![]()
εσυ κοιτα να βρεις καμια πορνοσταρΚαι τι κανει ρε τυπε ? μεταφρασεις για να ζήσει![]()
![]()
![]()
σε χοτελ ΑΑΑ αλλα να ειναι καλο μουνιΜπαρε να ερθει σπιτι σου ή αν ειναι πας και εσυ σε Χοτελ να την βρεις ?
τοτεμηπως θες και την σασα μπαστα ?ενα νικ ειναι .
![]()
θα τον γαμησω το νεο
πολλά λες θα τις μαζέψεις στο τέλος ;)
μπαρε οι νεοι ειναι μαλακες δεν εχουν μπεσαθα τον γαμησω το νεο
πουστης ειναι
δεν κραταει το λογο του :'(
γαμησε τον τον μπαρο εχω θα σου πω το σπιτι του.Την πουτανα την θελω σπιτι μου ειμαι κουρασμενος
μεζεψε 25 ευρω να εχεις πανω σου για να πληρωσεις το εισιτηριο του νοσοκομειο στα εξωτερικα ιατρεια ;)
δεν υπαρχει εμπιστοσυνη τελος :'(μπαρε οι νεοι ειναι μαλακες δεν εχουν μπεσα
μεζεψε 25 ευρω να εχεις πανω σου για να πληρωσεις το εισιτηριο του νοσοκομειο στα εξωτερικα ιατρεια ;)
μπα παει αυτο ρε παμε για αλλα.Αφου τα εγραψα;)
εσυ δεν ειχες τα προξενιά ?
μπαρε χρειαζεται διαπαιδαγωγηση ο νεος ;)δεν υπαρχει εμπιστοσυνη τελος :'(
πάρε ένα καλό μπλέντερ και καλαμάκια ή θα πεθάνεις από ασιτία ;)
μλκ βατραχε οταν ερθουμε και χτυπησουμε τη πορτα σου να δω τι θα κανειςπάρε ένα καλό μπλέντερ και καλαμάκια ή θα πεθάνεις από ασιτία ;)