περιμενεπου? ποτε?![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)
πραγματικα απορω ωρες ωρες τι καθομαι και γραφω ακομα στο τσατ σπαμ, ημουν στο τσακ μια μερα να δηλωσω αποχωρηση απο αυτο το θρεντ αλλα κρατηθηκα το ξανασκεφτηκα ομως....
Απο την ημερα που δεν ξαναγραψε ο ταφταρ ο οποιος για μενα ηταν ο εικονικος κολητος εδω μεσα, εχουμε πει τα παντα The Birdman επρεπε και εγω να την κανω ...αλλα η γαμωσυνηθεια βλεπεις.. The Birdman
εχει γεμησει το σαιτ ξερολες, πυθιες ξερολες τυπου νικο07 ο οποιος ειναι χειροτερο τρολ απο τον σφερδεκλο/σκατομουτρο που με τραμπουκιζε συνεχεια...
Και γενικα ατομα με μεγαλη ελειψη πνευματικης και ψυχικης ηρεμιας, ατομα τα οποια βγαζουν τα απωθημενα τους σε αλλους, ζηλια σε υψηλο βαθμο, κακια ,αμεσως ο ενας να την πει στον αλλον και γενικα ενας ανεξηγητος ανταγωνισμος, μια ανεξηγητη απαξιωση προς τους νεους απο ατομα τα οποια ειναι βολεμενα θελω να πιστευω με βρωμικο τροπο Smiley
Παρε πικερ ο οποιος ειναι γαμω τα ατομα καταβαθος αλλα εχει κατι αποψεις περιεργες,παρε ριγκορμορτη,ποιον αλλον θες?
Και γενικα ωρες ωρες σκεφτομαι αντι να παιζα κιθαρα τωρα που το εχω ονειρο ζωης να γινω μουσικος καθομαι και μιλαω με εικονικους φιλους,ατομα με τα οποια δεν θα κανω ποτε παρεα,ατομα τα οποια ειμαι ανωτερος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, εχω κανει διαλογισμο, ζεν,και πολλες αλλες πραξεις που με κατακρινουν ως ανωτερο απο εσας πνευματικα παντα... Smiley
Με ενδιαφερει η γνωμη του μεμοσαν, με πειραζει η απαξιωση του νικο7 αλλα στην πραγματικη μου ζωη η κριτικες που λαμβανω ειναι εντελως αντιθετες Smiley και με εχετε κανει να ψαχνω τροπους τομαρια του κερατα να εχω μια αυτοεπιβεβαιωση στο σαιτ αυτο μεχρι την ημερα που θας πω το αντιο... το οποιο αργα η γρηγορα θα ερθει Smiley
Απλα γενικα εδω περα οταν ειχα μπει πριν 4 χρονια ηταν κατι το σουπερ για μενα, ενας 19χρονος στα χναρια του αγοραιου ερωτα, της πουτανιας, της βρωμικης πιατσας , τοτε ειχα χωρησει απο την σουζαννα και προσπαθουσα να βρω παρηγορια καπου.. Smiley
Εδω περα στης αρχες το σαιτ ηταν φοβερο ,αστεια,πλακες,κριτικες αντικειμενικες,κριτικες αληθινες, προμοτοριλικη 0 εως μικρα επιπεδα Smiley
Γενικα πρεπει να το παραδεχτω οτι εδω μεσα κυκλοφορει κακος κοσμος,με ψυχολογικα,με απωθημενα, κακος ανθρωπος ξερετε τι θα πει?Και κυριως ηλιθια ατομα που επιμενουν οτι εχουν δικιο, παρτε νικ07,θα θα θα θα, που με ξερεις ρε φιλαρακι? Με ξερεις και απο χτες? Αυτη η ανεξηγητη απαξιωση σου προς εμενα ειναι απλα ενα τρολιασμα με το οποιο περνας την ωρα σου ευχαριστα με καποιον που τσιμπαει ευκολα δηλαδη εμενα,παραδειγμα οταν ειχες εκνευρισει τον αχαχουχα ειχες πεθανει απο τα γελια..
Τελοσπαντων,οταν ειπα σε εναν φιλο μου στενο να διαβασει λιγο μπουρδελα.κομ δεν εκατσε ουτε 15 λεπτα...
Τελοσπαντων το νοημα αυτου το ποστ το οποιο ειναι καταθεση ψυχης εκ μερους μου ειναι οτι σας απαξιωνω ασχημα σαν αναθρωπους και σαν νοηση....Αν ξερετε τι σημαινει αυτο, σας αγαπω καταβαθος,αλλα σας απαξιωνω ταυτοχρονα Smiley
Την κανω τωρα, παω για κρασακι... καθηστε να λετε εξυπναδες απο μια οθονη.. s&m_2 σε λιγο καιρο θα σας βριζω, θα φτυνω εκει που εγλυφα..
Με αγαπη σταμ_90
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Παράθεση δεν σου μάθανε να κάνεις στο χωρίο σου;πραγματικα απορω ωρες ωρες τι καθομαι και γραφω ακομα στο τσατ σπαμ, ημουν στο τσακ μια μερα να δηλωσω αποχωρηση απο αυτο το θρεντ αλλα κρατηθηκα το ξανασκεφτηκα ομως....
Απο την ημερα που δεν ξαναγραψε ο ταφταρ ο οποιος για μενα ηταν ο εικονικος κολητος εδω μεσα, εχουμε πει τα παντα The Birdman επρεπε και εγω να την κανω ...αλλα η γαμωσυνηθεια βλεπεις.. The Birdman
εχει γεμησει το σαιτ ξερολες, πυθιες ξερολες τυπου νικο07 ο οποιος ειναι χειροτερο τρολ απο τον σφερδεκλο/σκατομουτρο που με τραμπουκιζε συνεχεια...
Και γενικα ατομα με μεγαλη ελειψη πνευματικης και ψυχικης ηρεμιας, ατομα τα οποια βγαζουν τα απωθημενα τους σε αλλους, ζηλια σε υψηλο βαθμο, κακια ,αμεσως ο ενας να την πει στον αλλον και γενικα ενας ανεξηγητος ανταγωνισμος, μια ανεξηγητη απαξιωση προς τους νεους απο ατομα τα οποια ειναι βολεμενα θελω να πιστευω με βρωμικο τροπο Smiley
Παρε πικερ ο οποιος ειναι γαμω τα ατομα καταβαθος αλλα εχει κατι αποψεις περιεργες,παρε ριγκορμορτη,ποιον αλλον θες?
Και γενικα ωρες ωρες σκεφτομαι αντι να παιζα κιθαρα τωρα που το εχω ονειρο ζωης να γινω μουσικος καθομαι και μιλαω με εικονικους φιλους,ατομα με τα οποια δεν θα κανω ποτε παρεα,ατομα τα οποια ειμαι ανωτερος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, εχω κανει διαλογισμο, ζεν,και πολλες αλλες πραξεις που με κατακρινουν ως ανωτερο απο εσας πνευματικα παντα... Smiley
Με ενδιαφερει η γνωμη του μεμοσαν, με πειραζει η απαξιωση του νικο7 αλλα στην πραγματικη μου ζωη η κριτικες που λαμβανω ειναι εντελως αντιθετες Smiley και με εχετε κανει να ψαχνω τροπους τομαρια του κερατα να εχω μια αυτοεπιβεβαιωση στο σαιτ αυτο μεχρι την ημερα που θας πω το αντιο... το οποιο αργα η γρηγορα θα ερθει Smiley
Απλα γενικα εδω περα οταν ειχα μπει πριν 4 χρονια ηταν κατι το σουπερ για μενα, ενας 19χρονος στα χναρια του αγοραιου ερωτα, της πουτανιας, της βρωμικης πιατσας , τοτε ειχα χωρησει απο την σουζαννα και προσπαθουσα να βρω παρηγορια καπου.. Smiley
Εδω περα στης αρχες το σαιτ ηταν φοβερο ,αστεια,πλακες,κριτικες αντικειμενικες,κριτικες αληθινες, προμοτοριλικη 0 εως μικρα επιπεδα Smiley
Γενικα πρεπει να το παραδεχτω οτι εδω μεσα κυκλοφορει κακος κοσμος,με ψυχολογικα,με απωθημενα, κακος ανθρωπος ξερετε τι θα πει?Και κυριως ηλιθια ατομα που επιμενουν οτι εχουν δικιο, παρτε νικ07,θα θα θα θα, που με ξερεις ρε φιλαρακι? Με ξερεις και απο χτες? Αυτη η ανεξηγητη απαξιωση σου προς εμενα ειναι απλα ενα τρολιασμα με το οποιο περνας την ωρα σου ευχαριστα με καποιον που τσιμπαει ευκολα δηλαδη εμενα,παραδειγμα οταν ειχες εκνευρισει τον αχαχουχα ειχες πεθανει απο τα γελια..
Τελοσπαντων,οταν ειπα σε εναν φιλο μου στενο να διαβασει λιγο μπουρδελα.κομ δεν εκατσε ουτε 15 λεπτα...
Τελοσπαντων το νοημα αυτου το ποστ το οποιο ειναι καταθεση ψυχης εκ μερους μου ειναι οτι σας απαξιωνω ασχημα σαν αναθρωπους και σαν νοηση....Αν ξερετε τι σημαινει αυτο, σας αγαπω καταβαθος,αλλα σας απαξιωνω ταυτοχρονα Smiley
Την κανω τωρα, παω για κρασακι... καθηστε να λετε εξυπναδες απο μια οθονη.. s&m_2 σε λιγο καιρο θα σας βριζω, θα φτυνω εκει που εγλυφα..
Με αγαπη σταμ_90
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.413
- Πόντοι
- 12.756
Πάντως αν πας μέσα ορκίζομαι πως θα ψηφίσω ΝΔ δαγκωτό![]()
και εγω σου λεω οτι μεσα δεν θα παω ... και με ΝΔ και με Χ.Α .... αν βγει κανα συριζα δεν ξερω να σου πω
δυναμη της συνηθειαςΠαράθεση δεν σου μάθανε να κάνεις στο χωρίο σου;![]()
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τότε Σύριζα δαγκωτό και ας επανέλθει και ο αχώνευτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε εκπομπή στην ΝΕΤ.και εγω σου λεω οτι μεσα δεν θα παω ... και με ΝΔ και με Χ.Α .... [size=15pt]αν βγει κανα Συριζα δεν ξερω να σου πω[/size]
θες πουτσα εσυ και ξεκωλιασμαΤότε Σύριζα δαγκωτό και ας επανέλθει και ο αχώνευτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε εκπομπή στην ΝΕΤ.![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Διευθυντη στην ΕΡΤ θα τον κανουν τότε τύπε μου, και θα παρακαλας να πας να του τον παιξεις για να σε βγαλει στο γυαλι.Τότε Σύριζα δαγκωτό και ας επανέλθει και ο αχώνευτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε εκπομπή στην ΝΕΤ.![]()
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τον Nipple θέλω να δω να ξεκωλιάζουνθες πουτσα εσυ και ξεκωλιασμα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.413
- Πόντοι
- 12.756
Τότε Σύριζα δαγκωτό και ας επανέλθει και ο αχώνευτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε εκπομπή στην ΝΕΤ.![]()
οκ , εκανα παραθεση το ποστ σου για να το βαζω οταν γραφεις στο νημα της Χ.Α και του ΚΚΕ μουνακι , ανα δεις τι εχει να γινει μολις μαθουν οτι εισαι Συριζαιος
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ρε ας μαντρώσουν τον Nipple και εγώ κάθομαι και του γεροντόπουστα του Λαζόπουλου ή του Φασουλή.Διευθυντη στην ΕΡΤ θα τον κανουν τότε τύπε μου, και θα παρακαλας να πας να του τον παιξεις για να σε βγαλει στο γυαλι.
Εγώ μια φορά θα πηδηχτώ,αυτόν θα τον πηδάνε συνέχεια
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.413
- Πόντοι
- 12.756
Τον Nipple θέλω να δω να ξεκωλιάζουν![]()
θελε πουστρακο , εσυ να δεις ξεκωλιασμα που θα φας στον νημα της Χ.Α
θες πουτσα εσυ και ξεκωλιασμα ρε αλητη.Ακου συριζαΤότε Σύριζα δαγκωτό και ας επανέλθει και ο αχώνευτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε εκπομπή στην ΝΕΤ.![]()

Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Να βάζεις όμως και υπό ποιους όρους λέω Σύριζα.οκ , εκανα παραθεση το ποστ σου για να το βαζω οταν γραφεις στο νημα της Χ.Α και του ΚΚΕ μουνακι , ανα δεις τι εχει να γινει μολις μαθουν οτι εισαι Συριζαιος![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.413
- Πόντοι
- 12.756
Ρε ας μαντρώσουν τον Nipple και εγώ κάθομαι και του γεροντόπουστα του Λαζόπουλου ή του Φασουλή.
Εγώ μια φορά θα πηδηχτώ,αυτόν θα τον πηδάνε συνέχεια![]()
Θα διαβαζω εφημεριδες με τον Ακη , θα παραγγελνω απ εξω και θα παιζω κανα ταβλι με τον Λαυρεντιαδη τον φιλαρακο μου
σισιες μόλις έδωσες στεγνά τον συνάνθρωπό σου η μου φαίνεται ?![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.413
- Πόντοι
- 12.756
Να βάζεις όμως και υπό ποιους όρους λέω Σύριζα.![]()
θα τους βαζεις εσυ πουστρακο
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Σιγά μην σε βάλουνε σε VIP κελίΘα διαβαζω εφημεριδες με τον Ακη , θα παραγγελνω απ εξω και θα παιζω κανα ταβλι με τον Λαυρεντιαδη τον φιλαρακο μου
Με τα πακιστανά θα σε βάλουν