alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Αμα πληρωθω αδρα τύπε θα παρασχω τις καταλληλες υπηρεσιες.καλα ρε εχειςς εμπιστοσυνη σε δικηγορους![]()
Αμα πληρωθω αδρα τύπε θα παρασχω τις καταλληλες υπηρεσιες.καλα ρε εχειςς εμπιστοσυνη σε δικηγορους![]()
Κόψε τα πούστικα ρε.Θα μου στείλει γυμνές φωτογραφίες του;
Nα τον βγάλω;;;;;![]()
αναμενουμεδεν ειναι κακη ιδεα ;)
Αυτό έλειπε να το κάνει τζάμπα.Δεν ειμαι Χρυσαυγιτης !!! σε καποιες θεσεις τους συμφωνω παντως ..
Δεν θα το κανει τσαμπα τυπε![]()
![]()
μην σου πω να την παιζεις απο τωραΘα μου στείλει γυμνές φωτογραφίες του;
Nα τον βγάλω;;;;;![]()
Αμα πληρωθω αδρα τύπε θα παρασχω τις καταλληλες υπηρεσιες.![]()
Αυτό έλειπε να το κάνει τζάμπα.![]()
Άμα είναι να πληρώσει εσένα αδρά ας πάει να παραδοθεί μόνος του καλύτερα,να του μείνουν και τα φράγκα στην τσέπηΑμα πληρωθω αδρα τύπε θα παρασχω τις καταλληλες υπηρεσιες.![]()
αηδιάζεις; κάνω πρόβα για να βγω στο θέατρο......Κόψε τα πούστικα ρε.
Εσυ το εχεις πιασει το νοημα τύπε.![]()
Μπαρε , Δικηγοροι = το χειροτερο και καλυτερο σε αυτη την χωρα![]()
Υπαρχει ρολος που ο πρωταγωνιστης τον παιζει επι σκηνης?αηδιάζεις; κάνω πρόβα για να βγω στο θέατρο......
Εσυ το εχεις πιασει το νοημα τύπε.
Πάντως εμείς οι καλλιτέχνες λέμε πως αν θες την υγεία σου μείνε μακριά από δικηγόρους και γιατρούς![]()
Μπαρε , Δικηγοροι = το χειροτερο και καλυτερο σε αυτη την χωρα![]()
Τσου,σε καμιά διασκευή μόνο.Υπαρχει ρολος που ο πρωταγωνιστης τον παιζει επι σκηνης?![]()
μαθαινεις βλεπωΤσου,σε καμιά διασκευή μόνο.
Αλλά για να πάρεις ρόλο πρέπει να τον παίξεις του Φασουλή.![]()
Για Παπακαλιατη και Λαζοπουλο λεγαμε χθες, σε Φασουλη καταληξαμε?Τσου,σε καμιά διασκευή μόνο.
Αλλά για να πάρεις ρόλο πρέπει να τον παίξεις του Φασουλή.![]()
Για Παπακαλιατη και Λαζοπουλο λεγαμε χθες, σε Φασουλη καταληξαμε?
Ε τόσοι πούστηδες είστε εδώ και μου τα λέτε καθημερινά,να μην μάθω;μαθαινεις βλεπω
Ε τόσοι πούστηδες είστε εδώ και μου τα λέτε καθημερινά,να μην μάθω;![]()
θες να γινω ο μεντορας σου;Ε τόσοι πούστηδες είστε εδώ και μου τα λέτε καθημερινά,να μην μάθω;![]()
Όλοι αυτοί ένα κρεβάτι είναι έτσι και αλλιώς.....Για Παπακαλιατη και Λαζοπουλο λεγαμε χθες, σε Φασουλη καταληξαμε?