τσακωδίκαιο μου φαίνεται![]()

τσακωδίκαιο μου φαίνεται![]()
Γαμήσου πούστη και άσχημεδίκαιο μου φαίνεται![]()
Τα τραβέλια του περιπτέρου σου τί κάνουν,καλά;ο κοσμας ειναι το πουτανακι του αχαχουχα
το ιδιο και ο γλ![]()
αστερισκος:εξαιρουνται ποστ μαριου 51 και λοιπων μαριων του σαιτΤΕΣΤ.
Αντε και γαμησου πουσταρα.
΄ο γλιτσας τσοπανης, γκλουγκλου, 1επισης ποστ που αναφερεται η λεξη τσοπανης ,γκλουγκλου και περιεχουν πανω απο πεντε![]()
![]()
![]()
![]()
........
και τα πολυ μακροσκελη ποστ τα λεγομενα αχαχουχεια......με τις παραγραφους ξερετε οχι σαν του χρηστου στο στοιχημα το διευκρινιζω![]()
το τσελιγκας ξεχασεςαστερισκος:εξαιρουνται ποστ μαριου 51 και λοιπων μαριων του σαιτ
μου εχουν πει ολες τις πικαντικες λεπτομερειες απο τα δεκαδες ραντεβου σου μαζι τουςΤα τραβέλια του περιπτέρου σου τί κάνουν,καλά;![]()
ο μπερντμαν κοστιζει 0.1 ευρω μαν....μην τον σπαταλας ετσι ασκοπα΄ο γλιτσας τσοπανης, γκλουγκλου, 12
3
4
5
6
7
8
9
10
και ενας μπερντμαν δωρο![]()
Για τον Λεμπρον δεν απαντησες.....αστερισκος:εξαιρουνται ποστ μαριου 51 και λοιπων μαριων του σαιτ
Μην τα βάζεις με την εξουσία΄ο γλιτσας τσοπανης, γκλουγκλου, 12
3
4
5
6
7
8
9
10
΄ο γλιτσας τσοπανης, γκλουγκλου, 12
3
4
5
6
7
8
9
10
Τα τραβέλια του περιπτέρου σου τί κάνουν,καλά;![]()
ναι ο ταξιδιώτης το μπλογκ του μεμά θα μπει να κοιτάξειπολύ παρατημένο μπλογκ έχει θα πάρει κανέναν ταξιδιώτη στον λαιμό του![]()
ποιω την νησσα μεχρι να αλλαξει σελιδα και ξεχαστει το ερωτημαΓια τον Λεμπρον δεν απαντησες.....
τα νωντοχαγκ ειναι τα ακριβοτερα εμοτικονο μπερντμαν κοστιζει 0.1 ευρω μαν....μην τον σπαταλας ετσι ασκοπα
ναι ο ταξιδιώτης το μπλογκ του μεμά θα μπει να κοιτάξει![]()
![]()
ο ΝΩΝΤΑΣ ειναι φιλος σουΑΓΡΙΟ ΠΡΑΜΑ ο λαστφορλαιφ![]()
Πηγαδομουνης σαν εσενα ειναι εκτωροκοτουλα gay dolly του σαιττεστ:
ο κοσμάς είναι μεγάλο μουνί!!!!![]()
ο ΝΩΝΤΑΣ ειναι φιλος σου![]()