Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.578
- Πόντοι
- 12.756
τυπε πρεπει να αρχησω το γλειψιμο στους δαπιτες πραγματικα, τους απαξιωνα πριν 2-3 χρονια οταν μπηκα σχολη, αλλα πως τα φερνει η ζωη γαμωτο, θα γλυφω εκει που εφτυναναι ρε ,γτ νομιζεις στα σοβαρα τα λεμε![]()
δλδ αμα ο τυπος ειχε κανα μεσο.αληθεια θα του εστελνα πολλες. μπορουμε τουλαχιστον να φαντασιωνομαστε οτι θα ερθει κανας μεσιας να μας περασει κανα μαθημα :-
σορρυ Κοσμα
εχω πμ εχω πμμπαρε;![]()
εχω πμ εχω πμ
![]()
εδω γλυφεις εκει που χυνουντυπε πρεπει να αρχησω το γλειψιμο στους δαπιτες πραγματικα, τους απαξιωνα πριν 2-3 χρονια οταν μπηκα σχολη, αλλα πως τα φερνει η ζωη γαμωτο, θα γλυφω εκει που εφτυνα![]()
![]()
![]()
κατάλαβες γιατί σου φοράνε πάνες στο ίδρυμα![]()
α τυπε λαθος. εγω ειχα τα κονε και απο τους δυο. αλλα τελικα οι αναρχικοι ειχαν τα περισσοτερα θεματα. ισως προσπαθησω να το παιξω αναρχατυπε πρεπει να αρχησω το γλειψιμο στους δαπιτες πραγματικα, τους απαξιωνα πριν 2-3 χρονια οταν μπηκα σχολη, αλλα πως τα φερνει η ζωη γαμωτο, θα γλυφω εκει που εφτυνα![]()
![]()
![]()
στα αρχιδια μαςαρχιδια μαν τσαμπα χαρα
ο μαλακας βατραχος ηταν![]()
αρχιδια μαν τσαμπα χαρα
ο μαλακας βατραχος ηταν![]()
και εσυ εγλυφες το γλυκο που σου χαλασε ο μπος εκεινη την ημερα και ξενερωσες αλλα δεν το κανουμε θεμαεδω γλυφεις εκει που χυνουν
αυτο θα σε πειραξει![]()
![]()
![]()
αλτζχαιμερ;πότε ρε![]()
με ρωτησε αν με 8 ποντους θεωρητε μικροψωληςτι θελει ο σαβουρης και σε ενοχλει;
μη λες μαλακιεςκαι εσυ εγλυφες το γλυκο που σου χαλασε ο μπος εκεινη την ημερα και ξενερωσες αλλα δεν το κανουμε θεμα![]()
μεσ τα σαλια του μπος και εσυ το φαγες, μπλιαχ.. σιχαμενο ον
![]()
τυπε πρεπει να αρχησω το γλειψιμο στους δαπιτες πραγματικα, τους απαξιωνα πριν 2-3 χρονια οταν μπηκα σχολη, αλλα πως τα φερνει η ζωη γαμωτο, θα γλυφω εκει που εφτυνα![]()
![]()
![]()
κσερι κανισ απο σασ ποσ βανουμε στο κοβιουτερ μνιμι;