baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.205
- Πόντοι
- 6.035
τσαμπα ουτε μουνι δε παιρνειςτσαμπα θα μου το δωσεις![]()
τσαμπα ουτε μουνι δε παιρνειςτσαμπα θα μου το δωσεις![]()
για σκυλο μιλαμε.Βασιλια θα τον εχω.τσαμπα ουτε μουνι δε παιρνεις![]()
ετσι γκαμαι ο περαιας.....σαν αυγο τους καθαρισε![]()
λεγε για λεμπρον.ετσι γκαμαι ο περαιας.....![]()
ναι ρε τυπε το ξερω ,αλλα μετα απο καμια ωρα στο αμφιθεατρο τα παιζω![]()
Δεν είναι ανάγκη να κάθεσαι στο αμφιθέατρο. Θα προσεγγίζεις πρωτοετείς φοιτήτριες, ειδικά αυτές που έρχονται από επαρχία και δεν ξέρουν κανέναν, και θα γίνεσαι φίλος τους. Θα κάνετε παρέα στα διαλείμματα και θα βγαίνετε για καφέ. Αυτές οι κοπέλες συνδυάζουν τρία προσόντα, μοναξιά, κάβλες και έλλειψη διασυνδέσεων. Εκεί λοιπόν που θα έβγαζαν την πρώτη χρονιά αγάμητες, μέχρι να γνωρίσουν το γνωστό της φίλης τους και πάει λέγοντας, θα παρεμβάλλεσαι εσύ, θα τρως όποια γουστάρεις και τις άλλες θα τις κάνεις πάσα στη νωντοσία.
Άκου με και θα μεγαλουργήσεις.
μλκ θα συγκρινεις τον σκυλο με γυναικαγια σκυλο μιλαμε.Βασιλια θα τον εχω.![]()
λοιπον για να μη γινει της καριολας αφηστε το λεμπρον ελευθεροετσι γκαμαι ο περαιας.....![]()
αμα εχεις εμπειριες σαν τον μπαρο την γαμησαμεθα δειξει στο μελον εγω θα σε κρινω με την εμπειρια που εχω στη ζωη![]()
εχω τρελες εμπειριεςαμα εχεις εμπειριες σαν τον μπαρο την γαμησαμε![]()
ρε μλκ πουτανακια της σχολης σουαμα εχεις εμπειριες σαν τον μπαρο την γαμησαμε![]()
συμφωνουμε τυπε αλλα αυτο που με καιει ειναι το πτυχιοΔεν είναι ανάγκη να κάθεσαι στο αμφιθέατρο. Θα προσεγγίζεις πρωτοετείς φοιτήτριες, ειδικά αυτές που έρχονται από επαρχία και δεν ξέρουν κανέναν, και θα γίνεσαι φίλος τους. Θα κάνετε παρέα στα διαλείμματα και θα βγαίνετε για καφέ. Αυτές οι κοπέλες συνδυάζουν τρία προσόντα, μοναξιά, κάβλες και έλλειψη διασυνδέσεων. Εκεί λοιπόν που θα έβγαζαν την πρώτη χρονιά αγάμητες, μέχρι να γνωρίσουν το γνωστό της φίλης τους και πάει λέγοντας, θα παρεμβάλλεσαι εσύ, θα τρως όποια γουστάρεις και τις άλλες θα τις κάνεις πάσα στη νωντοσία.
Άκου με και θα μεγαλουργήσεις.
ναι αλλα θα αγοραζεις απο μενα τροφημπαρε;μποσακι και θα ειναι Βασιλιας.
ρε μλκα ελα να το αποδειξεις. αμα δεν τρως τις χυλοπιτες πεντε πεντε σε κερναω φυληςρε μλκ πουτανακια της σχολης σου
τα γαμαω πεντε πεντε![]()
ενταξει ρε γερολαδαναι αλλα θα αγοραζεις απο μενα τροφη![]()
προσεχε θα ξοδευτειςρε μλκα ελα να το αποδειξεις. αμα δεν τρως τις χυλοπιτες πεντε πεντε σε κερναω φυλης![]()
![]()
αν και δεν αναφερεσαι σε μενα ΕΓΩ δεχομαι την προκλησηρε μλκα ελα να το αποδειξεις. αμα δεν τρως τις χυλοπιτες πεντε πεντε σε κερναω φυλης![]()
![]()
οκ μπαινει στη γραμμη παραγωγηςενταξει ρε γερολαδα![]()