nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αυτο προυποθετει παλι καφεδες,να το παιζω μαλακας,να καταπιω τις ενδεχομενες μαλακιες που θα κανειδεν διαφωνουμε αλλα γαμα την μερικες φορεςετσι για αλλαγη
![]()
ακριβωςΜπρρρρ
ναι με τον μπαρο θα βρειτε πιπινια . Να φανταστεις ειχε ερθει στην ασοεε και τον κοιταζαν ολες οι γκομενες.και με ρωτουσαν ποιος παπαρας ειναι αυτος?αυτο προυποθετει παλι καφεδες,να το παιζω μαλακας,να καταπιω τις ενδεχομενες μαλακιες που θα κανειΟΧΙ προτιμω βολτα με τον μπαρο
που τον συμπαθω κιολας
![]()
και αυτο το ειπαωραια φατσουλα ηταν ρε και οχι χοντρη.Δεν το περιμενα
ΑΛΛΑ μου ζαλισε τα αρχιδια με το πρωην και ποσο ατυχη και της εκανε το ενα της εκανε το αλλο.Εγω που σταθηκα εδω,εκει κλπ
Κάντην πάσα στον αχαχούχα που διαβάζει αυτά που λέμε και μονολογεί δακρυσμένος "ας με ήθελε εμένα και θα την είχα βασίλισσα!"
πρεπει να του μαθουμε μπαλιτσαγια πούτσο ψάχνετε ..
στανταράκι![]()
μπα.Αν ψσαχνοτανε θα την ειχα γαμησει ρε και δεν θα ερχοτανε σαν το ζομπι. :S για θυματακια εψαχνε σιγουρα ομωςγια πούτσο ψάχνετε ..
στανταράκι![]()
με σενα θα ερθω για πιπινια που εισαι πιτσιρικας και θα με προμοταρειςναι με τον μπαρο θα βρειτε πιπινια . Να φανταστεις ειχε ερθει στην ασοεε και τον κοιταζαν ολες οι γκομενες.και με ρωτουσαν ποιος παπαρας ειναι αυτος?![]()
αχαχαχαχαχαχχαχααχαμωρη κουφαλα παπατρολη ολες οι γυναικες για σενα δουλευουν
σταματακης και σισιεςες προτιμουν εσενα
εχει να γεμισει ο κωλος σου κρεας για 5 χρονια![]()
Κάντην πάσα στον αχαχούχα που διαβάζει αυτά που λέμε και μονολογεί δακρυσμένος "ας με ήθελε εμένα και θα την είχα βασίλισσα!"
αραξε εχουμε εξεταστικη τωρα. μολις αρχισει κανονικα το προγραμμα ,θα σε κανουμε πασαμε σενα θα ερθω για πιπινια που εισαι πιτσιρικας και θα με προμοταρεις![]()
ρε προφεσορα
μπα.Αν ψσαχνοτανε θα την ειχα γαμησει ρε και δεν θα ερχοτανε σαν το ζομπι. :S για θυματακια εψαχνε σιγουρα ομως
μπηκα στα 40 αλλα δεν μοιαζω.Μοιαζω για 35.Μπορεις να κανεις τιποτα;αραξε εχουμε εξεταστικη τωρα. μολις αρχισει κανονικα το προγραμμα ,θα σε κανουμε πασα![]()
ποσο εισαι?να ξερω τι ετος θα σου πλασαρω
![]()
δεν ηξερα ρε οτι ηταν τετοια.Τυφλο ραντεβου και ετσι σου λεωοι κλαψομούνες είναι εντελώς τελειωμένες![]()
πάντα και χωρίς εξαιρέσεις ..
να το ξέρεις αυτό![]()
εισαι πιτσιρικαςρε προφεσορα
η κατριν η ξανθια μουναρα στο φυλης 71 οροφο
τι λεει
τρομερο μωρο![]()
ειμαιεισαι πιτσιρικας![]()