σωστα σαρβαιβορς.Σε ρωτησα με αφορμη τα τελευταια νεα της τουρκιας.Παει κατα διαολου αλλα σιγα-σιγα και καπου ελεγε ο Παισιος για τα κολλυβα που εχουν στο ζωναρι τους οι τουρκοι και οτι θα καταστραφουν κλπφαντάζομαι τίποτα σερβάιβορς που θα το έφαγαν ωμό μπορεί να παίζει ρόλο και αυτό
δεν τις πολυπιστεύω όχι, αλλά ειδικά σε ό,τι αφορά τις προφητείες του Παϊσίου κυριακή κοντή γιορτή
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καλα εκανεs...Κι εμαs μαs τρωει το μαραζι, το χαρατσι, το μωρακιTι λεει παιχταρα μου;;;εδω ειπα να πω ενα γεια ,μετα απο απουσια ετους με φαγανε τα κυκλωματα
Ολα συμβαλλουν σε μια καννιβαλιστικη διαθεση εναντιον ημων
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
η αληθεια ειναι οτι το ειχα ξεχασει μου εχουν παρει τα μυαλα οι πουταναρες,οπως καποτε ειχε κανει ο κοσμαςμηπως ειχες χασει το πασγουορντ μαν;.....ασε τα σαπια.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η αληθεια ειναι οτι το ειχα ξεχασει μου εχουν παρει τα μυαλα οι πουταναρες,οπως καποτε ειχε κανει ο κοσμας
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
σωστα σαρβαιβορς.Σε ρωτησα με αφορμη τα τελευταια νεα της τουρκιας.Παει κατα διαολου αλλα σιγα-σιγα και καπου ελεγε ο Παισιος για τα κολλυβα που εχουν στο ζωναρι τους οι τουρκοι και οτι θα καταστραφουν κλπ
είχα ανέβει φέτος στο Όρος και μας είπε κάποια πράγματα ο παπά-Αρσένης (ο ιερομόναχος που άφησε "στο πόδι του" ο Παΐσιος) για όσα έλεγε ο γέροντας επί του θέματος, κάποια γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί και μάλιστα με λεπτομέρειες δείχνουν ότι αυτά που προφήτευσε έχουν αρχίσει να επαληθεύονται άρα είμαστε πάρα πολύ κοντά σε μεγάλες εξελίξεις, τι να πω, ίδωμεν...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
και το σταματακη τρωει ωμο κρεαςφαντάζομαι τίποτα σερβάιβορς που θα το έφαγαν ωμό μπορεί να παίζει ρόλο και αυτό
δεν τις πολυπιστεύω όχι, αλλά ειδικά σε ό,τι αφορά τις προφητείες του Παϊσίου κυριακή κοντή γιορτή
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
;)σας ελειψα;;
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
είχα ανέβει φέτος στο Όρος και μας είπε κάποια πράγματα ο παπά-Αρσένης (ο ιερομόναχος που άφησε "στο πόδι του" ο Παΐσιος) για όσα έλεγε ο γέροντας επί του θέματος, κάποια γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί και μάλιστα με λεπτομέρειες δείχνουν ότι αυτά που προφήτευσε έχουν αρχίσει να επαληθεύονται άρα είμαστε πάρα πολύ κοντά σε μεγάλες εξελίξεις, τι να πω, ίδωμεν...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
η αληθεια ειναι οτι το ειχα ξεχασει μου εχουν παρει τα μυαλα οι πουταναρες,οπως καποτε ειχε κανει ο κοσμας
γιατί διάλεξες απόψε φίλε μου και όχι χθες ας πούμε
πραγματι θα πτωχευσει η Ελλας αλλα η πεινα θα ειναι για λιγους μηνες;είχα ανέβει φέτος στο Όρος και μας είπε κάποια πράγματα ο παπά-Αρσένης (ο ιερομόναχος που άφησε "στο πόδι του" ο Παΐσιος) για όσα έλεγε ο γέροντας επί του θέματος, κάποια γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί και μάλιστα με λεπτομέρειες δείχνουν ότι αυτά που προφήτευσε έχουν αρχίσει να επαληθεύονται άρα είμαστε πάρα πολύ κοντά σε μεγάλες εξελίξεις, τι να πω, ίδωμεν...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σταματα ρε παναθεμα σε το σταματακη και το σταματακηκαι το σταματακη τρωει ωμο κρεας
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μεγαλε θα φορεσουμε τα χακια??? Για λεγε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ρε μουνι μου χρωστας απαντησεις
θα σε γαμησω ορθιο αν δε μου πεις
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
προτιμας το σταμουληςσταματα ρε παναθεμα σε το σταματακη και το σταματακη
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τι απαντησεις? βαριεμαι τωρα..ρε μουνι μου χρωστας απαντησεις
θα σε γαμησω ορθιο αν δε μου πεις
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
μαρια βουλγαρατι απαντησεις? βαριεμαι τωρα..
αλιονα
και μη κανεις το μαλακα θα σε παω αιμα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μαρια βουλγαρα
αλιονα
και μη κανεις το μαλακα θα σε παω αιμα
ρε τον πιστολια, μου εφερε αναμνησεις
τα παιξε το παιδι, τα ιδια νικ αφησε, τα ιδια νικ βρηκε..
υγ
δεν λεω να σκασεις
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αχχαχααχαχαχαχαχαχα........Δεν τηs καθεται κανεναs???
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
σαλτα γαμησου πατσαβουραρε τον πιστολια, μου εφερε αναμνησεις
τα παιξε το παιδι, τα ιδια νικ αφησε, τα ιδια νικ βρηκε..
υγ
δεν λεω να σκασεις