kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γιατι δεν ξερει.Απλα πεταει αδεια για να πιασει γεματα![]()
μουνάκι
γιατι δεν ξερει.Απλα πεταει αδεια για να πιασει γεματα![]()
Θα στην κανω αλλη στιγμη σε πμ ;)
Την καλησπερα μου
talk to the handαυτό που σου λέω εγώ![]()
τι? σε κλεψανε παλι πακηδες?Τα έμαθες;![]()
Πήγα και [size=20pt]ΓΑΜΗΣΑ [/size] κιόλας!!!!!τι? σε κλεψανε παλι πακηδες?πηγες σε στουντιο και τελειωσες πριν κατεβασεις το βρακι σου?
σε πηδηξε ο σπιλμπεργκ?
![]()
Ποσα πληρωνεις για τα διλεπτα και τα πενταλεπτα;Πήγα και [size=20pt]ΓΑΜΗΣΑ [/size] κιόλας!!!!!
Ντάξει μπορεί ο συνολικός χρόνος να μην ήταν πέρα των 5 λεπτών,αλλά δεν έχει σημασία......![]()
Συνολικό κόστος για τις δύο φορές: 80e(30e μόνο πίπα + 50e πίπα ακάποτη+γαμήσι,σήμερα).Ποσα πληρωνεις για τα διλεπτα και τα πενταλεπτα;
80 ευρω για 6 λεπτα δηλαδη. Καλλιτερα μαλακια αγορι μου, δεν αξιζει.Συνολικό κόστος για τις δύο φορές: 80e(30e μόνο πίπα + 50e πίπα ακάποτη+γαμήσι,σήμερα).![]()
με 30 ευρω 3 λεπτα πιπα...με 50 ευρω 5 λεπτα.....δε μπορω να πω, αναλογικα το παςΠήγα και [size=20pt]ΓΑΜΗΣΑ [/size] κιόλας!!!!!
Ντάξει μπορεί ο συνολικός χρόνος να μην ήταν πέρα των 5 λεπτών,αλλά δεν έχει σημασία......![]()
σοβαρα τωρα...αισθανεσαι περηφανος με αυτα?Συνολικό κόστος για τις δύο φορές: 80e(30e μόνο πίπα + 50e πίπα ακάποτη+γαμήσι,σήμερα).![]()
8 ήταν τα λεπτά.80 ευρω για 6 λεπτα δηλαδη. Καλλιτερα μαλακια αγορι μου, δεν αξιζει.
Άμα σκεφτείς πως προοδεύω σταδιακά σε χρόνους και είχα τρεις μήνες να γαμήσω,ναι.σοβαρα τωρα...αισθανεσαι περηφανος με αυτα?![]()
80 ευρω για 6 λεπτα δηλαδη. Καλλιτερα μαλακια αγορι μου, δεν αξιζει.
Άμα σκεφτείς πως προοδεύω σταδιακά σε χρόνους και είχα τρεις μήνες να γαμήσω,ναι.![]()
καλημερα φιλε μου κλωνε.....Αυτο το σταδιακα ειναι μεγαλη κουβεντα
σε χεζω στην μουρηκαλημερα φιλε μου κλωνε.....
σε αυτακια το φιλε![]()