baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.913
- Πόντοι
- 6.035
λεγε θα παμε νοτηΑΦΜ θες![]()
λεγε θα παμε νοτηΑΦΜ θες![]()
τυπε περα απο την πλακα δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να χανει ενας ανθρωπος της οικονομιες μια ζωης γιατι η καθε κυβερνηση τα γαμει με το ετσι θελω.
ουτε και χορτασα ομως....θα χτυπησω δυο γαλακτομπουρεκα που εχω στο ψυγειοΚαι να φανταστειs δεν πειναγε
μπραβο σταματακη ετσι σε θελωτυπε περα απο την πλακα δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να χανει ενας ανθρωπος της οικονομιες μια ζωης γιατι η καθε κυβερνηση τα γαμει με το ετσι θελω.
θα παμε.....το μπουκαλι δικο μου.....λεγε μερα,να ναι σαββατο ομως να μπορω να αφησω τις επιχειρησεις......λεγε θα παμε νοτη![]()
ρε τα μουνια![]()
Για να γλύφεις τα δάχτυλά σου.....παιρνει κρεας![]()
ειπαμε θα κατεβεις σκ τελη νοεμβρηθα παμε.....το μπουκαλι δικο μου.....λεγε μερα,να ναι σαββατο ομως να μπορω να αφησω τις επιχειρησεις......
γαζωσε με με ενα 10αρι να παω στην αλεξανδραμπραβο σταματακη ετσι σε θελω
ελα να σε γαζωσο με βομβες να πας στη βουλη![]()
σωστοςτυπε περα απο την πλακα δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να χανει ενας ανθρωπος της οικονομιες μια ζωης γιατι η καθε κυβερνηση τα γαμει με το ετσι θελω.
θα παμε.....το μπουκαλι δικο μου.....λεγε μερα,να ναι σαββατο ομως να μπορω να αφησω τις επιχειρησεις......
αν καταγαμησεις την νταιανα θα εχεις να κανεις μαζι μου σκυλεειπαμε θα κατεβεις σκ τελη νοεμβρη
να μαζευτουμε να παμε νοτη
και μετα να καταγαμησουμε ολη τη φυλης και τα στουντιο![]()
ρε θυσιασου εσυγαζωσε με με ενα 10αρι να παω στην αλεξανδρα![]()
ποτε θα κατεβεις Αθηνα να σε κυκλοφορησουμε στα μπουζουκια,στα κωλομπαρα και στις πουτανες;Για να γλύφεις τα δάχτυλά σου.....
Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις (εσύ και η παρέα σου).
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό. Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
φιλε με τη νταιανα κανεις ερωτααν καταγαμησεις την νταιανα θα εχεις να κανεις μαζι μου σκυλε![]()
![]()
![]()
![]()
ειπαμε θα κατεβεις σκ τελη νοεμβρη
να μαζευτουμε να παμε νοτη
και μετα να καταγαμησουμε ολη τη φυλης και τα στουντιο![]()
ποτε θα κατεβεις Αθηνα να σε κυκλοφορησουμε στα μπουζουκια,στα κωλομπαρα και στις πουτανες;![]()
ρε θυσιασου εσυ
και θα σου φερνω καθε σαββατο
πορνιδια να δαχτυλιαζονται πανω απο το μνημα σου![]()