stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
για να?σου βαζω ενα ταληρο![]()
για να?σου βαζω ενα ταληρο![]()
ναι αλλαζει συνεχεια σπιτη , για αγνωστο λογο.
εχει χασει τα ουμπαλα ο βαρουλης αφου δεν την εχει πετυχει τοσες μερες..
![]()
εσυ που την πετυχεςναι αλλαζει συνεχεια σπιτη , για αγνωστο λογο.
εχει χασει τα ουμπαλα ο βαρουλης αφου δεν την εχει πετυχει τοσες μερες..
![]()
την παρουμε παρτουζαγια να?![]()
βαρουλη δικε μου οχι οτι εχω προβλημα ρε μαν..εσυ που την πετυχες
την παρουμε παρτουζα
αλλα ξεχασα για σενα παρτουζα ειναι να ειμαστε σε αλλο σπιτι με αποσταση τουλαχιστον 50μετρα![]()
βαρουλη δικε μου οχι οτι εχω προβλημα ρε μαν..
αλλα θελω εστω και η τανα να ειναι αφοσιωμενη σε μενα.. δεν θελω να την μοιραστω με κανανεαν ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι παρτακιας![]()
![]()
εαν ομως σκασεις κανα 10αρι, ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ, και με πας μεχρι τα ανω πατησια με αμαξι θα το ξανασκεφτω![]()
αυτο μπορει να παρεξηγηθειβαρουλη δικε μου οχι οτι εχω προβλημα ρε μαν..
αλλα θελω εστω και η τανα να ειναι αφοσιωμενη σε μενα.. δεν θελω να την μοιραστω με κανανεαν ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι παρτακιας![]()
![]()
εαν ομως σκασεις κανα 10αρι, ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ, και με πας μεχρι τα ανω πατησια με αμαξι θα το ξανασκεφτω![]()
δεν μιλαει ρε.Σπερνει ζιζανια και διχονοια και φευγειΑδελφη του Ποδολαγνου περιμενω τις αποδειξεις ...ελα στρακι βαλε το μυαλο σουνα σκεφτει , κατι καλο μπορει να σου ερθει ...
μη τραμπουκιζεις φιλεΑδελφη του Ποδολαγνου περιμενω τις αποδειξεις ...ελα στρακι βαλε το μυαλο σουνα σκεφτει , κατι καλο μπορει να σου ερθει ...
Αδελφη του Ποδολαγνου περιμενω τις αποδειξεις ...ελα στρακι βαλε το μυαλο σουνα σκεφτει , κατι καλο μπορει να σου ερθει ...
κοσμα αυριο πρωι ειμαι πρεβεζαφιλαράκο μην μπερδεύεσαι εγώ θα δίνω τον ρυθμό και εσύ θα χορεύεις ;)
τσακω εναν ρυθμοφιλαράκο μην μπερδεύεσαι εγώ θα δίνω τον ρυθμό και εσύ θα χορεύεις ;)
γυρισε ειπε ο σαβουρογαμιαςκοσμα αυριο πρωι ειμαι πρεβεζα
ερχομαι να γαμησω εσενα και τις μιλφαρες![]()
α τωρα γυρισε η πουτανιτσαγυρισε ειπε ο σαβουρογαμιας
φιλαράκο μην μπερδεύεσαι εγώ θα δίνω τον ρυθμό και εσύ θα χορεύεις ;)
Μπαρε πολλες μαγκιες κανει τωρα τελευταια.Ο Νιπλ επεσε στην παγιδα του.Θα πεσει πουτσα να το ξερεις.α τωρα γυρισε η πουτανιτσα
ενω προχθες που ελειπε ολη μερα δεν ειχε γυρισει
ε θα την ξεκωλιασω![]()
χοροπήδα![]()
πόσο ψηλά? :<