gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τσομπανακος ημουνα νιπλλοβερς γαμαγα.....Τσακω τσοπανακο![]()
![]()
![]()
τσομπανακος ημουνα νιπλλοβερς γαμαγα.....Τσακω τσοπανακο![]()
![]()
![]()
σου πουλαω το δικο μου εργαλειοδεν μπορω να δεχτω μαν.....δεν ειναι δικαιο να σου παρω το αμαξι για ενα κομματι ψωμι επειδη εχεις αναγκη τα λεφτα.....![]()
που εισαι εσυ ρε φιλε;ολα καλα;ο πρεζογαμης παλι με καλυψη και αποκρυψη παρακολουθει;![]()
με τα αρχιδια μαζι ή χωρις;σου πουλαω το δικο μου εργαλειο![]()
ο κοσνικ θα εμφανιστει μολις τελειωσει....τωρα γκαμαι.....Δωσε του λιγο σημασια και θα εμφανιστει ,
Ολα καλα φιλε μου ..
δε πιστευω να του βαλεις καροτσαδεν μπορω να δεχτω μαν.....δεν ειναι δικαιο να σου παρω το αμαξι για ενα κομματι ψωμι επειδη εχεις αναγκη τα λεφτα.....![]()
τι να κανω ρε φιλε που ειναι και ναζιαρικο;Δωσε του λιγο σημασια και θα εμφανιστει ,
Ολα καλα φιλε μου ..
ολα μεσα στον κωλο σουμε τα αρχιδια μαζι ή χωρις;![]()
δε πιστευω να του βαλεις καροτσα![]()
ο κοσνικ θα εμφανιστει μολις τελειωσει....τωρα γκαμαι.....
Πυθιες του σαιτ ολοι σας..αν ηταν εδω ο νικ07 θα επιβεβαιωνε πως το μελλον του δεν εχει καμια εναλλακτικη απο το να καταντσει γκαιη πιρφοραγαπουλης εσι που βαδιζει.... :-
δωστε μου ολες της γκομενες σας ζηταω πραγματα αυτονοητα για εσας τοσο δυσκολο ειναι?![]()
δε χρειαζεται να κατσεις για να σε σφαλιαρισουμεΠυθιες του σαιτ ολοι σας..
λοιπον..
στοιχημα... Η προβλεψεις του νικ07 για παρτυ μου.. και η δικη μου οτι θα επιστρεψουμε στην δραχμη
2 στοιχηματα, επ αοριστου χρονου
εαν πεσει μεσα ο αγαπητος νικ07 θα κατσω να με σφαλιαρισετε..
εαν πεσω μεσα εγω ομως στηστε κωλο πουτανακιαδωστε μου ολες της γκομενες σας ζηταω πραγματα αυτονοητα για εσας τοσο δυσκολο ειναι?
![]()
δε χρειαζεται να κατσεις για να σε σφαλιαρισουμε
αυτο γινεται χαλαρα για πλακα![]()
και τα καρουλια μεσα;ολα μεσα στον κωλο σου![]()
για να ξερεις καθε ποτε γκαμαι , μαλλον γκαμαι εσενα![]()
![]()
σεμεδακια θα του βαλω,ενα μεγαλο ματι και subwoofer....και καγκουροφωτακια γαλαζια να αναβοσβηνουν μπροστα και ενα σηματακι μπαμπα μην τρεχεις.....και τα καρουλια μεσα;![]()
εσυ μεγαλη αυτοπεποιθηση εχεις βλεπω, κοιτα μην σε βιασουν τιποτα πακηδες που ομορφηνες τελευταια με το κοντο μαλι και ασε εμεναδε χρειαζεται να κατσεις για να σε σφαλιαρισουμε
αυτο γινεται χαλαρα για πλακα![]()
τα πρεζακια φοβαμε μη με καρφωσουν πριν προλαβω να αντιδρασωεσυ μεγαλη αυτοπεποιθηση εχεις βλεπω, κοιτα μην σε βιασουν τιποτα πακηδες που ομορφηνες τελευταια με το κοντο μαλι και ασε εμενα![]()
![]()
εσυ μεγαλη αυτοπεποιθηση εχεις βλεπω, κοιτα μην σε βιασουν τιποτα πακηδες που ομορφηνες τελευταια με το κοντο μαλι και ασε εμενα![]()
![]()