memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
σου εχω δουλεια με 30 ευρω καθαρα στην τσεπη το ραντεβουΣίγουρα θα τσιγκουνεύεται τις βενζίνες......![]()
Θα με προσλάβεις ρε με βασικό 700e+ ασφάλεια;;;;![]()
σου εχω δουλεια με 30 ευρω καθαρα στην τσεπη το ραντεβουΣίγουρα θα τσιγκουνεύεται τις βενζίνες......![]()
Θα με προσλάβεις ρε με βασικό 700e+ ασφάλεια;;;;![]()
τι εισαι? αθεος?ποσες φορες θα στο πω δεν πιστευω σε τιποτα και σε κανεναν?
![]()
+ασφάλεια;ελα σου εχω εγω δουλεια με 800 καθαρα
θέλω και ασφάλεια.σου εχω δουλεια με 30 ευρω καθαρα στην τσεπη το ραντεβου![]()
περιπου, ειπα και ξαναλεω, εαν συμβει κατι σπουδαιο στην ζωη μου χωρις να το περιμενω με την καλη ενοια θα γινω θρησκομουτρο...αλλα μεχρι τοτε...τι εισαι? αθεος?![]()
θα σου την παρεχει ενας φουσκωτοςθέλω και ασφάλεια.![]()
σου προσφερω εγω δουλειαει ψιτ εαν πιασεις δουλεια κερνας οταν ερθεις αθηνα![]()
εννοειται ασφαλεια.Η γκαρσονι σε κυριλε καφετερια στο Ψυχικο η φυλακας.Αλλα φυλακας πρεπει να πας κεκ 1 μηνα να σκασεις 350 ευρω κα σκασεις αλλα 150 ευρω σε παραβολα και να δωσεις εξετασεις.Αρα για το 2 δεν εισαι ικανος αρα μενει το 1+ασφάλεια;
Τί δουλειά;;;![]()
συν αθηνα και χειρα κινει σταμουληπεριπου, ειπα και ξαναλεω, εαν συμβει κατι σπουδαιο στην ζωη μου χωρις να το περιμενω με την καλη ενοια θα γινω θρησκομουτρο...αλλα μεχρι τοτε...
υγ
παντως εαν με αναγκαζανε να πιστεψω σε μια διαμαχη ειναι πιεξ75 εναντιον μεμα..
πιεξ 75 με χιλια, σε εχει κανει ρομπα![]()
![]()
![]()
Θα τα βρω.εννοειται ασφαλεια.Η γκαρσονι σε κυριλε καφετερια στο Ψυχικο η φυλακας.Αλλα φυλακας πρεπει να πας κεκ 1 μηνα να σκασεις 350 ευρω κα σκασεις αλλα 150 ευρω σε παραβολα και να δωσεις εξετασεις.Αρα για το 2 δεν εισαι ικανος αρα μενει το 1![]()
συν αθηνα και χειρα κινει σταμουληαμα δεν ξεκουνηθεις να γνωρισεις το νωντισμο μη περιμενεις να σε βρει ο νωντισμος
οσο για την πιεξουλα....απλα την εχω βαρεθει πια :- δεν ασχολουμαι :-
ελα να σε κανω ανθρωπο.Σου εχω και κυριλε γκαρσονιερα με 250 ευρωΘα τα βρω.![]()
πενθημερηγια λεγε ρε βαρουλη.. μπας και δω ασπρη μερα.. μπας και αρχηζω και πηγαινω φυλης απο εδω και περα![]()
οταν ερθεις για τσαρκα θα στις γνωρισω και θα τους πω να σε προσεξουνε κιολας ;)ποτε θα μου γνωρισεις της γυναικαρες με της ποδαρες μεμουλη μου?
ποιος πιεξ τωρα.. ΜΕΜΟΣΑΝ ΛΕΜΕ![]()
![]()
![]()
υγ διπροσωπια λεβελ 100%![]()
Αν με πάρουν στο Εθνικό θα έρθωελα να σε κανω ανθρωπο.Σου εχω και κυριλε γκαρσονιερα με 250 ευρω![]()
αχ τι ωραια.. θα με λατρεψει ο μπος.. μην σου πω θα σε φτυνει για μεναπενθημερη
1 ωρα τη μεερα να βγαζεις βολτα το μπος
μαζεμα σκατα,καθαρισμα πατουσες
και καθαρισμα περιβαλοντος χωρου ττου μπος
νερο χλωρινες κουπες κλπ ξερεις
πενθημερη
1 ωρα τη μεερα να βγαζεις βολτα το μπος
μαζεμα σκατα,καθαρισμα πατουσες
και καθαρισμα περιβαλοντος χωρου ττου μπος
νερο χλωρινες κουπες κλπ ξερεις
για λεγε ρε βαρουλη.. μπας και δω ασπρη μερα.. μπας και αρχηζω και πηγαινω φυλης απο εδω και περα![]()
οκ μεχρι σε λατρεψει να δουμε ομωςαχ τι ωραια.. θα με λατρεψει ο μπος.. μην σου πω θα σε φτυνει για μενα
υγ τι λεφτα παιζουν? ;)