axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
μποζοβατραχοςαμα ζευγαρωσεις μποζ με βατραχο τι θα βγει? :S
μποζοβατραχοςαμα ζευγαρωσεις μποζ με βατραχο τι θα βγει? :S
αμα ζευγαρωσεις μποζ με βατραχο τι θα βγει? :S
ο σταματακης καπου ειχε δηλωσει υψος 180 βαρος 120 κιλα ;)δεν μου λες που μπορουμε να βρουμε το υψος και το βαρος του βατραχου και του σταματακη; ;)
αρχιδια που ειναι ετσι το σταματακη.Πρεπει να δωσουμε τα μετρα στον απολυτο να ετοιμαζεται δεν πρεπει να γινει λαθοςο σταματακης καπου ειχε δηλωσει υψος 180 βαρος 120 κιλα ;)
για βατραχακι δες wikipedia![]()
θα σταματησεις ποτε να ασχολεισε με την ανατομια μου?ο σταματακης καπου ειχε δηλωσει υψος 180 βαρος 120 κιλα ;)
τυπε ο απολυτος ειναι ηδη προετοιμασμενος απο χθες ;)αρχιδια που ειναι ετσι το σταματακη.Πρεπει να δωσουμε τα μετρα στον απολυτο να ετοιμαζεται δεν πρεπει να γινει λαθος
αρα λειπει το size του βατραχου για να ειμαστε κομπλετυπε ο απολυτος ειναι ηδη προετοιμασμενος απο χθες ;)
![]()
το βατραχι θα το αποτεφρωσουμε για να κανουμε ποδαρικο στο νεο εξοπλισμο του απολυτου ;)αρα λειπει το size του βατραχου για να ειμαστε κομπλε![]()
σωστη ιδεα.Τον εναν θα τον θαψουμε τον αλλον θα τον καψουμε ποιον θα βαλσαμωσουμε;γουσταρω παπαζολη για αυτοτο βατραχι θα το αποτεφρωσουμε για να κανουμε ποδαρικο στο νεο εξοπλισμο του απολυτου ;)
Αξιολόγηση BMI : Παχύσαρκ-ος/ηο σταματακης καπου ειχε δηλωσει υψος 180 βαρος 120 κιλα ;)
δεν ειμαι εγω ο παχυσαρκος ρε τυπεΑξιολόγηση BMI : Παχύσαρκ-ος/η
Πρέπει να κάνετε προσπάθεια για μείωση του σωματικού βάρους και να προσέξετε την διατροφή σας άμεσα καθώς είναι υπαρκτός ο κίνδυνος των επιπτώσεων της παχυσαρκίας όπως Διαβήτης , Yπέρταση, Kαρδιοαγγειακές νόσοι κ.τ.λ.
έτσι έβγαλε το τέστ απο τα λεγόμενα του μέμουδεν ειμαι εγω ο παχυσαρκος ρε τυπε![]()
γιαυτο τον λεμε μπουλη ;)έτσι έβγαλε το τέστ απο τα λεγόμενα του μέμου![]()
τα σωματομετρικα αυτα ειναι του νωνταέτσι έβγαλε το τέστ απο τα λεγόμενα του μέμου![]()
τα σωματομετρικα αυτα ειναι του νωντα![]()
γιαυτο τον λεμε μπουλη ;)![]()
εχει μια λιλυ αλλα μαπα το καρπουζι.....φαε καρμεν και θα με θυμηθεις.....αν σε στειλω μια φωτο της με πμ θα πιρφορισεις....αλλα εφυγε απο τις βιλεςφρίξου έχουμε κανένα καινούργιο τεμάχιο ;![]()
εχει μια λιλυ αλλα μαπα το καρπουζι.....φαε καρμεν και θα με θυμηθεις.....αν σε στειλω μια φωτο της με πμ θα πιρφορισεις....αλλα εφυγε απο τις βιλες
πηγε αχελωου.....τωρα αν αλλαξε και μετα θα σε γελασωπου πήγε;
βίλλα ερώτικα δεν ήταν;
ολα καλα;πηγε αχελωου.....τωρα αν αλλαξε και μετα θα σε γελασω