baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.042
- Πόντοι
- 6.035
η γλιτσα ξερειπες μου ωρα![]()
αυτος τον φορτωσε απο λαρσα

καλοπερασαν παρεα

η γλιτσα ξερειπες μου ωρα![]()
ολα καλα λοιπον.Θελω και εγω να κερασω τον βατραχο μια πιπα-γυροη γλιτσα ξερει
αυτος τον φορτωσε απο λαρσα
καλοπερασαν παρεα![]()
ξερεις και τι καφε πινω ρε βλαχαδερο?το σταματακη να δεις
που λιωνει στις τζαμαριες των πρακτορειων προπο να δει αγωνα
και κανει προπονητικη αναλυση με τον παππου και τον αλβανο τζαμπατζη διπλα του
για καφετερια ουτε λογοςκοιταει με κυαλια απο απεναντι
κατεβα για υποδοχη![]()
Kαλύτερο είναι απο το να σε μισούν.Με αγαπάνε....![]()
ολα καλα λοιπον.Θελω και εγω να κερασω τον βατραχο μια πιπα-γυρο![]()
Kαλύτερο είναι απο το να σε μισούν.
μαζι με τον νιπλ θα τον παρουμε τον βατραχο.Του αρεσουν τα στριμωγματα του σαβουρογαμη βατραχουΝα πάρεις σειρά...ο nipple προηγείται! ;)
σταμουλη...ξερεις και τι καφε πινω ρε βλαχαδερο?![]()
![]()
πρεπει ναπληρωσει για να το φχαριστηθειολα καλα λοιπον.Θελω και εγω να κερασω τον βατραχο μια πιπα-γυρο![]()
φρεντο καπουχυνωξερεις και τι καφε πινω ρε βλαχαδερο?![]()
![]()
σταματακη εσυ που εισαι σωματαρας και ξερεις απο παρακολουθηση γιατι δεν πιανεις δουλεια σαν σεκιουριτας;ξερεις και τι καφε πινω ρε βλαχαδερο?![]()
![]()
γιατι αμα δει καναν κλεφτη θα πρεπει να τον αντιμετωπισει ;) σιγα μην το κανει αυτο ο κοτοπουλακης ;)σταματακη εσυ που εισαι σωματαρας και ξερεις απο παρακολουθηση γιατι δεν πιανεις δουλεια σαν σεκιουριτας;
ε τοτε να μας δωσει απο 100 ευρω.Το σταματακη να του δωσεις να πιει καιπιρινιαπρεπει ναπληρωσει για να το φχαριστηθει
φρεντο καπουχυνω
αλλα μαζι μου θα το παιξεις λαρτζ και προσωπικοτητα
και θα πιεις εσπρεσο λουγκο με συνοδεια πουρου![]()
σταματακη εσυ που εισαι σωματαρας και ξερεις απο παρακολουθηση γιατι δεν πιανεις δουλεια σαν σεκιουριτας;
γιατι ξερεις καποια με ωραια ποδια και καθαρα?σταμουλη...
ελεγα να κερασω πατουσακια σημερα ...μαλλον θα κερασω τα φιλαρακια μου μπαρουλη και ccss13 τελικα
![]()
θαν πονταρει στις πιθανοτητες οτι δεν θα του τυχει τιποταγιατι αμα δει καναν κλεφτη θα πρεπει να τον αντιμετωπισει ;) σιγα μην το κανει αυτο ο κοτοπουλακης ;)
http://[URL unfurl="true"]www.megaplayer.com/wp-content/uploads/2011/07/Security-Guard.png[/img[/URL]]
[/quote] ;)
ξερωγιατι ξερεις καποια με ωραια ποδια και καθαρα?![]()
υπαρχει και φυλαξη περιποολιας με οχημαγιατι αμα δει καναν κλεφτη θα πρεπει να τον αντιμετωπισει ;) σιγα μην το κανει αυτο ο κοτοπουλακης ;)
oταν γινεις νωντοτυπος θα σου πειγιατι ξερεις καποια με ωραια ποδια και καθαρα?![]()