Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.474
- Πόντοι
- 12.756
παει το στριμηνγκ. :S
Ο Κοσμας δεν γραφει αρα βλεπει ακομα, σας εδωσε το μουφα λινκ και αυτος βλεπει κανονικα

παει το στριμηνγκ. :S
μονος μου βρηκα το λινκ και δεν ειδα και το δευτερο γκολ :SΟ Κοσμας δεν γραφει αρα βλεπει ακομα, σας εδωσε το μουφα λινκ και αυτος βλεπει κανονικα![]()
![]()
Ο Κοσμας δεν γραφει αρα βλεπει ακομα, σας εδωσε το μουφα λινκ και αυτος βλεπει κανονικα![]()
![]()
το σταματακι εχει γλυψει ψωλοχυμα,βρωμικα πατωματα μεταξιουπαμε να χυσουμε τα πατουσακια της αλιοναςνα γραψουμε με χυσια ΝΩΝΤΑΣ στα ποδαρακια της και μετα να παει να τα γλειψει ο σταμουλης
![]()
![]()
![]()
και χειρότερα....εχεις σκοπο να κανεις τα ιδια πουτανακι![]()
τον ηπιε και ο βατραχος :S
τον ηπιε και ο βατραχος :S
θα τον βαλω στον ισιο δρομοΑν αντι να γαμαγε τις χοντρες μαζευε τα λεφτα τωρα θα εβλεπε σαν ανθρωπος![]()
Αν αντι να γαμαγε τις χοντρες μαζευε τα λεφτα τωρα θα εβλεπε σαν ανθρωπος![]()
Αν αντι να γαμαγε τις χοντρες μαζευε τα λεφτα τωρα θα εβλεπε σαν ανθρωπος![]()
Η μαλακια λες να μην επαιξε ρολο;και οι χοντρές και το σκατοστρίμινγκ μου γαμήσανε τα μάτια![]()
θα τον βαλω στον ισιο δρομο![]()
Η μαλακια λες να μην επαιξε ρολο;
δε γνωριιζω μανΕχει τιποτα καλο μεταξουργειο τα πρωινα προς μεσημερι;![]()
αν εχεις εισοδημα ανω των 5000 και της διαθετης τα 2000 μηνιαιος κατι θα σου βρωθα μου βρεις μια μουνάρα που δεν μιλάει πολύ να την παντρευτώ![]()
Για αυτο απεκτησες μυωπια, συσσωρευοταν η μαλακια και δεν υπηρχε τροπος εκτονωσηςθυμάμαι στην ηλικία που εμφάνισα μυωπία δεν είχα αρχίσει ακόμα να τον παίζω![]()
και οι χοντρές και το σκατοστρίμινγκ μου γαμήσανε τα μάτια![]()
και χειρότερα....γι'αυτό πες με το καλό
![]()