τι δεν καταλαβαινεις;δεν έχει λογική συνέχεια η πρόταση μαν τι έχετε πάθει σήμερα![]()

τι δεν καταλαβαινεις;δεν έχει λογική συνέχεια η πρόταση μαν τι έχετε πάθει σήμερα![]()
δεν έχει λογική συνέχεια η πρόταση μαν τι έχετε πάθει σήμερα![]()
τι δεν καταλαβαινεις;![]()
τον κωλο του κοσνικ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και επεισης η σχολη μου δεν μου αρεσει και απιστευτα αλλα τι να κανω...
θες να αρχίσω να βρίζω το μέλος εκείνο που σε πειράζει να το ενοχλούμε?
τελευταία κουβέντα γιατί αρχίζει το ματσάκι
σήμερα, είναι απαραίτητο το πτυχίο σταματάκι
είδες που ακόμα και οι δημοτικοί αστυνόμοι που μείνανε, που τα ξύνουν και κάνουν βόλτες με σκόντα φάμπια όλη μέρα, μείναν επειδή είχαν πτυχίο-μεταπτυχιακό;
ηθικό δίδαγμα: ακόμα και για να πίνεις φράπα και να κόβεις βόλτες με σκόντα φάμπια όλη μέρα, θέλει πτυχίο![]()
ολα καλα τα λεωκαταλαβαίνω αλλά είναι άσχετο το ένα με το άλλο![]()
ωραια τα λες.. θα σε ακουω συνεχειατελευταία κουβέντα γιατί αρχίζει το ματσάκι
σήμερα, είναι απαραίτητο το πτυχίο σταματάκι
είδες που ακόμα και οι δημοτικοί αστυνόμοι που μείνανε, που τα ξύνουν και κάνουν βόλτες με σκόντα φάμπια όλη μέρα, μείναν επειδή είχαν πτυχίο-μεταπτυχιακό;
ηθικό δίδαγμα: ακόμα και για να πίνεις φράπα και να κόβεις βόλτες με σκόντα φάμπια όλη μέρα, θέλει πτυχίο![]()
ολα καλα τα λεω![]()
τα κανες πουτανα στην συνταξη, δεν βγαινει νοημα :-
Κανε την ερωτηση στον Κοσμα θα ξενερωσει και θα φυγει και μετα![]()
λυγα δινει.Θελω χρημα μπολικο12μηνο full pack και τσοντες μεσα![]()
ωραια τα λες.. θα σε ακουω συνεχεια
υγ σορρυ αλλα εισαι κλασικος ελληναρας, ολοκληρο γιουβεντους λατσιο εχει μετα και εσεις πατε και βλεπετε τον τελειομενο![]()
θυμαμαι περσυ που παιζαν γιουναιτεντ σιτυ και σε ΟΛΑ τα καφενεια βλεπαν ξανθη με αστερα![]()
![]()
![]()
δειγμα της ποδοσφαιρικης παιδειας που εχουμε σε αυτην την χωρα![]()
απο τωρα ρε;Λοιπον πουτανακια μου σας αφηνω να παιξετε μπαλιτσα μονα σας !!!!!!!
Την κανω για υπνο εγω
Με προσοχη τις αλλαξοκωλιες σας ε ?
Μην εχουμε ατυχηματα γιατι σας θελω και αυριο και μεθαυριο εδω να με διασκεδασετε![]()
μετα το ματς που θα ειναι αφοσιωμενος σε μεναΚανε την ερωτηση στον Κοσμα θα ξενερωσει και θα φυγει και μετα![]()
πάρτε καβλιάρηδες αρχίστε να ψάχνετε![]()
![]()
![]()