Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.594
- Πόντοι
- 12.756
ειναι μεσα σε silence mode;
αφου πρωτα της ριξεις ενα μπουκετο ;)ετσι οπως ειναι της τον εβαζα στο στομα![]()
αφου πρωτα της ριξεις ενα μπουκετο ;)
οχι για τα οπαδικα, γιατι ειναι μια ελλεηνιδα που πρεπει ν απαξιωθει παραδειγματικα ;)Αν ο λογος ειναι για τα οπαδικα , στ αρχιδια μου δεν ασχολουμε με αυτα , και φανελα με το Σνουπη να φοραγε της τον εδινα
οχι για τα οπαδικα, γιατι ειναι μια ελλεηνιδα που πρεπει ν απαξιωθει παραδειγματικα ;)
οχι για τα οπαδικα, γιατι ειναι μια ελλεηνιδα που πρεπει ν απαξιωθει παραδειγματικα ;)
Θα βαλει το κεφαλι του κατω να σκεφτει να βρει κατι το οποιο θα κυνηγησει και πιθανον να του αποδωσειΠοιά λεφτά; Τα 400 ευρώ το μήνα που θα πάει ο βασικός; Να ξέρουμε για τί πράγμα μιλάμε.
Αλλά πρώτα απ' όλα, ΕΣΥ γιατί παρεμβαίνεις; Η μαμά του είσαι; Θα τον πάρεις κάτω από τη φτερούγα σου για να τον προστατεύσεις απ' τους κακούς ανθρώπους που θα του ρίξουν ναρκωτικά στην πορτοκαλάδα και θα του χαϊδέψουν το πωπάκι;
Ο Σταμάτης ας αποφασίσει μόνος του αν θέλει να είναι άντρας ή μελλοντικός αχαχούχας.
ΕΣΥ πουστριτσα κατσε στα αυγα σου η αντε στο παρκο να τσιμπουκωσεις καναν πακη να ερθεις στα ισια σου και μην παραφραζεις τα λεγομενα μου
ολα καλα;ΕΣΥ πουστριτσα κατσε στα αυγα σου η αντε στο παρκο να τσιμπουκωσεις καναν πακη να ερθεις στα ισια σου και μην παραφραζεις τα λεγομενα μου![]()
ολα καλαολα καλα;![]()
το σταματακη εχει ετοιμη δουλειαΘα βαλει το κεφαλι του κατω να σκεφτει να βρει κατι το οποιο θα κυνηγησει και πιθανον να του αποδωσει
Καθε εποχη ειναι δυσκολη αλλα και καθε εποχη κρυβει ευκαιριες αν κοβει λιγο το μυαλο και υπαρχει θεληση.....
Φυσικα και δεν θα καθισει να παιρνει 300-400-500 ευρω αν ειναι ελαχιστα εξυπνος αλλα θα κυνηγησει να κανει κατι δικο του ξεκινωντας απο πολυ χαμηλα
Η μαμα του δεν ειμαι και απλα του δινω μια συμβουλη ....
Το αν θα την ακουσει η οχι ειναι δικο του θεμα και δικο του προβλημα![]()
ΟΥΖΟΥΝΗΣτο σταματακη εχει ετοιμη δουλεια
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
![]()
να τον ακους τον μητσο ......ξερει απο αυταΒρες μια δουλεια η ενα χομπι και ασχολησου ωστε να ξεκολλησεις απο εδω....
Και κοψε την μαλακια με τις πουτανες και τα στοιχηματα.... γιατι δεν εχουν καλο τελος αυτα.
Τα λεφτα ερχονται με την δουλεια και τις υπηρεσιες που προσφερεις μεσα απο αυτην και οχι με τα στοιχηματα....
Και ΜΕΙΝΕ μακρια απο την τραπουλα !!!!!
Μην ακους τι σου λεει το καθε ρεμαλι.
Καλως την Γκλουγκλου την καταπιολα του σταυλου !!!!!!να τον ακους τον μητσο ......ξερει απο αυτα![]()
το σταματακη εχει ετοιμη δουλεια
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
![]()
που ειναι ο παπαζολης?
πίσω σουπου ειναι ο παπαζολης?![]()