kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
κανενας δεν ειχε προσεξει την πρωτη κριστεν ;) γατακια..... mainstream πιρφοροι![]()

φίλε μήπως είσαι εσύ ο θανάσης
κανενας δεν ειχε προσεξει την πρωτη κριστεν ;) γατακια..... mainstream πιρφοροι![]()
Μπαρε , να της λες να σου κανει καλυτερες τιμες , που τα δινει 2,10 η κορη του Πασχαλη Τερζη...Σου αρεσει που μιλαει βλαχικα ?
ολοι εχουν φαντασιωσεις ρε μην του τη χαλαςθεωρείς τον εαυτό σου τεκνό φίλε![]()
ολοι εχουν φαντασιωσεις ρε μην του τη χαλας![]()
τι γελας ρε αλβανοφατσα
εσυ μπες στη σειραολοι εχουν φαντασιωσεις ρε μην του τη χαλας![]()
μεχρι να περιλαβω εσενα μετα θα ειμαι τσογλανοςκαι ΓΑΜΩ τα παιδιά είσαι φίλε![]()
τι γελας ρε αλβανοφατσα
μιλαει βλλαχικα
εσυ μπες στη σειρα![]()
Τυπε για την Κριστεν εχω ολοκληρο κεφαλαιο , που δεν ηθελα να το αναλυσω εδω ;)
Δεν την ξεχασα , εσκεμμένα την αφησα απ εξω...![]()
![]()
φίλε μήπως είσαι εσύ ο θανάσης![]()
τι γελας ρε αλβανοφατσα
μιλαει βλλαχικα![]()
ολια καλλια?πολυ χλωμο να ειναι απο Αθηνα Μπαρε το μπουμπουκι σου .... κανε καμια φορα οτι τσεκαρεις τα ρεστα να σε ρωτησει , ολια καλλια ?
Με τοσα λεφτα που λες οτι εχεις , δεν πιστευω τσιφούτη να τα παίρνεις στο χερι και να καθεσαι στο καγκελο εξω και να βλεπεις τσαμπα συνδρομητικη τηλεοραση μεχρι να χλαπακιασεις ??
αφου ξερεις κλωνε οτι δεν παω εκειπολυ χλωμο να ειναι απο Αθηνα Μπαρε το μπουμπουκι σου .... κανε καμια φορα οτι τσεκαρεις τα ρεστα να σε ρωτησει , ολια καλλια ?
Με τοσα λεφτα που λες οτι εχεις , δεν πιστευω τσιφούτη να τα παίρνεις στο χερι και να καθεσαι στο καγκελο εξω και να βλεπεις τσαμπα συνδρομητικη τηλεοραση μεχρι να χλαπακιασεις ??
καλα ρε τελειωμενοι με τολμη και μαλακια ασχοληστε![]()
πολυ χλωμο να ειναι απο Αθηνα Μπαρε το μπουμπουκι σου .... κανε καμια φορα οτι τσεκαρεις τα ρεστα να σε ρωτησει , ολια καλλια ?
Μεμο ξεροχυνω με πολιτικες αναλυσεις σου και απαντησεις στα μουναπανα τους Αριστερους![]()
![]()
μιλησε ο καθοροαιμα ελλην της αλβανικηςη τυλίχτρια του βάρου δεν μου φαίνεται πολύ ελληνίδα για σκιπετάρ την κόβω![]()
αφου ξερεις κλωνε οτι δεν παω εκει
δεν εχω καμια σχεση με την κωλοπεριοχη
εσυ βλεπω τα ξερεις καλα
ελπιζω να μην εισαι αυτο που σκεφτομαι![]()
η τυλίχτρια του βάρου δεν μου φαίνεται πολύ ελληνίδα για σκιπετάρ την κόβω![]()
Μπαρε μην αρχισεις την καραμελα με τους κλωνους γιατι αρχιζεις και μπαινεις στα αζήτητα ....
Την κορη του Πασχαλη Τερζη που την ξερεις εσυ αφου δεν πηγαινεις εκει ?
Κοσμα κανω καπου λαθος ?